Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banii, mai importanti decat viitorul elevilor

România Liberă România Liberă,
Banii, mai importanti decat viitorul elevilor

La examenul de Bacalaureat trebuie sa participe doar elevii cel mai bine pregatiti, sau trebuie sa f. continuă pe România Liberă

Tyson Fury: Sa ajuti la salvarea vietilor este un lucru mai important decat boxul

Pugilistul britanic Tyson Fury, fost campion mondial al greilor, spune ca un lucru mai important decat boxul este sa poti ajuta la salvarea unor vieti. Acesta a vorbit deschis, in mai multe discutii pe care le-a avut cu publicul in diferite orase din Marea Britanie, despre lupta sa personala cu depresia sau cu consumul de substante care creeaza dependenta.

Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Timpul e pretios, viata trece repede, asa ca pentru fiecare lucru sau situatie din viata avem nevoie de scurtaturi, solutii rapide. Iata mai jos numarul scurt de la Digi care te-ar ajuta sa economisesti timp. Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai Operatorii de telecomunicatii incearca sa ofere clientilor metode cat se poate .

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )