Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bannon se scuza si dezminte declaratiile sale din cartea Foc si Furie:Donald Trump Jr. este un patriot

Hotnews Hotnews,
 Bannon se scuza si dezminte declaratiile sale din cartea Foc si Furie:Donald Trump Jr. este un patriot

Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, si-a exprimat duminica regretele pentru declaratiile sale dintr-o carte controversata in care il critica pe fiul cel mai mare al presedintelui american, Donald Trump Jr. , transmit AFP si EFE, citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Bannon da inapoi si dezminte comentariile pe care le-a facut despre Trump Jr in volumul Foc si Furie

Steve Bannon, unul dintre fostii strategi sefi din campania electorala a lui Donald Trump a incercat sa dezminta afirmatiile pe care le-a facut despre Trump Jr in cartea Foc si Furie, unde spune despre fiul presedintelui american ca este un tradator, relateaza BBC.

Bannon da inapoi si dezminte comentariile pe care le-a facut despre Trump Jr. in volumul Foc si Furie

Steve Bannon, unul dintre fostii strategi-sefi din campania electorala a lui Donald Trump, a incercat sa dezminta afirmatiile pe care le-a facut despre Trump Jr. in cartea Foc si Furie, unde spune despre fiul presedintelui american ca este un tradator, relateaza BBC.

Cartea Foc si Furie: in interiorul Casei Albe a lui Trump ii aduce prejudicii de incredere liderului american si pe plan extern

Faptul ca Donald Trump se auto-caracterizeaza drept un geniu stabil referindu-se la starea lui mentala, pe care cartea Fire and Fury o pune sub semnul intrebarii, este considerat de analisti drept un gest cel putin imatur. in Europa, unii din cei mai apropiati aliati internationali ai SUA, inclusiv Marea Britanie, Germania si Franta, discuta fatis despre increderea care i se mai poate acorda celui mai puternic om lume din lume, scrie WP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )