Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al Bano si Power, impreuna pe scena dupa 14 ani de la divort

Adevărul Adevărul,
Al Bano si Power, impreuna pe scena dupa 14 ani de la divort

Cantaretii Al Bano si Power vor canta impreuna, pe 17 si 18 octombrie, la Moscova, dupa 14 ani de la divortul lor si la 18 ani de cand cei doi artisti s-au aflat impreuna ultima oara pe aceeasi scena. continuă pe Adevărul

Al Bano si Power vor urca din nou impreuna pe scena, dupa 14 ani de la divortul lor

Al Bano si Power, din nou impreuna pe scena. Cuplul de aur al muzicii italiene va canta din nou pe 17 si 18 octombrie, la Moscova. Cele doua concerte din Rusia vin la 14 ani de la divortul lor. Maestro.

Al Bano si Power vor urca din nou impreuna pe scena.

Al Bano si Power vor canta din nou impreuna pe 17 si 18 octombrie, la Moscova. Cele doua concerte din Rusia vin la 14 ani de la divortul lor, informeaza b1. ro. Maestro Felicita, cum este supranumit cantaretul italian in Rusia, a convins-o pe fosta sa sotie sa i se alature pe scena, in urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus. Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, deoarece, spune cantareata, dupa tot ce s-a intamplat, este totusi .

VIDEO Balerina Alina Cojocaru paraseste Royal Ballet, dupa 14 ani

Balerina Alina Cojocaru a hotarat sa paraseasca Royal Ballet, una dintre cele mai cunoscute companii de balet din Marea Britanie, pentru English National Ballet, companie la fel de prestigioasa.

inchisoare pe VIATA pentru un barbat care a ucis o fata de 14 ani si a rapit-o pe sora ei.

Barbatul din judetul Caras-Severin acuzat ca, in octombrie 2012, a ucis o fata de 14 ani si a ranit-o pe sora acesteia, in varsta de 17 ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata de Curtea de Apel Timisoara, relateaza Mediafax. Initial, Tribunalul Caras-Severin a decis ca Iancu Maran, barbatul care a ucis o fata de 14 ani si a ranit-o pe sora acesteia, sa execute 25 de ani de inchisoare pentru omor. Decizia instantei a fost insa atacata cu apel la Curtea de Apel Timisoara, care l-a .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )