Libnet.ro
UNICEF

15:30

Barack Obama a condamnat violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul sa elibereze manifestantii arestati

B1 B1,
Barack Obama a condamnat violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul sa elibereze manifestantii arestati

Presedintele american Barack Obama a condamnat, miercuri, violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul sa elibereze manifestantii arestati, relateaza AFP. Obama a condamnat violentele inacceptabile din. continuă pe B1

Obama condamna violentele din Venezuela si cere eliberarea manifestantilor.

Barack Obama, a condamnat miercuri violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul acestei tari sa elibereze manifestantii arestati, informeaza Mediafax. Obama a condamnat violentele inacceptabile din Venezuela si a anuntat ca, alaturi de Organizatia Statelor Americane OEA), Statele Unite indeamna Guvernul venezuelean sa elibereze manifestantii pe care i-a arestat si sa angajeze un dialog veritabil. Patru persoane au murit in violentele din Venezuela. In plus, liderul radical Leopoldo .

PROTESTE UCRAINA. Reactia DURA pe care Barack Obama a avut-o la adresa conducerii Ucrainei: Vor exista consecinte

PROTESTEUCRAINA:Presedintele american, Barack Obama, a avertizat miercuri Ucraina ca ar putea exista consecinte, subliniind ca puterea de la Kiev ar trebui sa garanteze manifestantilor pasnici.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii de la 14.00 despre violentele din Ucraina

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii, joi, de la 14.00 despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania/ UPDATE Din cauza evenimentelor in desfasurare, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiUPDATE: Din cauza evenimentelor in desfasurare, consilierul prezidential Iulian Fota nu va putea fi prezent la ora anuntata, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata.

SUA resping acuzatiile de implicare in protestele din Venezuela.

Statele Unite au respins, luni, acuzatiile lipsite de fundament si false ale presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro de implicare in protestele din aceasta tara, relateaza Mediafax. Acuzatiile conform carora Statele Unite ajuta manifestantii din Venezuela sunt lipsite de fundament si false, a declarat Jennifer Psaki, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat. Sustinem drepturile omului si libertatile fundamentale in Venezuela cum o facem in orice alta tara. Dar, asa cum am spus .

Fosta regina a frumusetii din Venezuela, ucisa in timpul protestelor

Genesis Carmona,o fosta regina a frumusetii din Venezuela, a fost ucisa in timpul demonstratiilor anti-guvernamentale din Valencia, conform Daily Mail. Tanara de 22 de ani se afla pe strada, cand a fost.

Miss Turism, impuscata mortal in timpul protestelor din Venezuela.

Genesis Carmona, desemnata Miss Turism a statului Carabobo in 2013, a fost impuscata in cap, marti, in orasul Valencia, in timpul manifestatiilor antiguvernamentale care au cuprins Venezuela in ultimele doua saptamani, informeaza nydailynews. com, informatie preluata de Mediafax. Tanara, in varsta de 22 de ani, era studenta in ultimul an la Facultatea de turism si a fost impuscata in timpul demonstratiilor impotriva guvernului socialist aflat la putere in Venezuela. La o zi dupa ce a fost .

Sergey Bubka: Imi doresc ca violentele din Ucraina sa inceteze cat mai repede

Sergey Bubka, presedintele Comitetului Olimpic din Ucraina, a precizat, miercuri, ca isi doreste ca violentele de la Kiev sa se incheie cat mai repede, informeaza Reuters. Ma rog ca violentele sa se termine, a declarat fostul saritor cu prajina.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )