Libnet.ro
UNICEF

06:45

Barack Obama: Este important ca liderii israelieni si cei palestinieni sa coopereze pentru reducerea tensiunilor

Antena3 Antena3,
Barack Obama: Este important ca liderii israelieni si cei palestinieni sa coopereze pentru reducerea tensiunilor

Liderul american Barack Obama a facut apel la liderii israelieni si palestinieni sa colaboreze pentru diminuarea tensiunilor, dupa atacul oribil comis de doi palestinieni la o sinagoga din. continuă pe Antena3

Declaratia facuta de Barack Obama pe care o asteptau TOTI liderii lumii. Este o amenintare pentru lume. Vladimir Putin a incremenit

Presedintele american Barack Obama a criticat dur Rusia sambata pentru implicarea ei in conflictul din Ucraina, dupa ce televiziunea de la Moscova a difuzat in cursul zilei imagini despre care pretinde ca ar.

Barack Obama: Agresiunea rusa din Ucraina reprezinta o amenintare mondiala

Actiunile Rusiei in Ucraina reprezinta o amenintare mondiala, a afirmat presedintele Statelor Unite, Barack Obama, cu ocazia summitului G20, desfasurat la Brisbane, in Australia. in acest timp, in estul Ucraieni continau conflictul armat, soldat cu victime inclusiv in randul copiilor.

Barack Obama avertizeaza ca exista pericol de tensiuni in Marea Chinei

Presedintele american Barack Obama a avertizat sambata, la Brisbane, in Australia, tara gazda a summitului G20, in privinta diferendelor teritoriale ce ameninta sa degenereze in confruntari, facand aluzie la tensiunile dintre China si vecini sai,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )