Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barack Obama i-a invitat la discutii despre spionaj pe sefii companiilor de Internet

B1 B1,
Barack Obama i-a invitat la discutii despre spionaj pe sefii companiilor de Internet

Presedintele american Barack Obama i-a invitat, vineri, in Biroul Oval, pe lideri ai companiilor de internet si tehnologie, pentru a discuta in legatura cu dezvaluirile ca Agentia Nationala de Securitate NSA). continuă pe B1

Barack Obama i-a invitat pe liderii G7 sa se reuneasca la Haga, pentru a dezbate situatia Ucrainei

Barack Obama a invitat liderii statelor din cadrul G7 si Uniunii Europene UE) sa se reuneasca saptamana viitoare la Haga, in cadrul Summitului pentru Securitate Nucleara, pentru a discuta despre situatia din.

Obama va discuta despre spionaj cu directorii companiilor de internet.

Presedintele american Barack Obama i-a invitat vineri, in Biroul Oval, pe lideri ai companiilor de Internet si tehnologie, pentru a discuta in legatura cu dezvaluirile ca Agentia Nationala de Securitate NSA) a accesat pentru spionaj milioane de computere din intreaga lume, transmite Mediafax. Marck Zuckerberg, directorul general al Facebook, si Eric Schmidt, presedintele executiv al Google, vor participa la intalnire, a declarat o sursa apropiata situatiei. Directorul general al Yahoo, .

Barack Obama despre selfi-ul de milioane a comediantei Ellen DeGeneres: Mi s-a parut ca a fost o cascadorie ieftina

Barack Obama, Presedintele Statelor Unite ale Americii, a tachinat-o pe actrita de comedie Ellen DeGeneres, cu referire la celebrul selfie realizat la gala premiilor Oscar 2014, numind actiunea ei o cascadorie ieftina. Totodata, Obama a mai spus ca Ellen s-a folosit de o gramada de vedete pentru a-i dobori recordul pentru cele mai multe redistribuiri ale unei fotografii pe Twitter.

Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si o banca ruseasca

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi noi sanctiuni vizand alti oficiali rusi si o banca ruseasca, drept represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia. Obama a amenintat Moscova ca Statele Unite.

Barack Obama anunta extinderea listei responsabililor rusi supusi sanctiunilor si ameninta Rusia cu sanctiuni impotriva unor sectoare-cheie ale economiei

Presedintele Barack Obama a anuntat joi impunerea de sanctiuni impotriva a 20 noi responsabili rusi si a unei banci, Bank Rossiya, in semn de represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia, amenintand totodata Moscova cu sanctiuni impotriva unor sectoare cheie ale economiei sale, scrie AFP.

Pozitia AMERICII fata de o interventie MILITARA in Ucraina. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic .

Barack Obama: Statele Unite nu vor lansa o interventie militara in Ucraina

Presedintele american Barack Obama a declarat miercuri seara ca Statele Unite nu vor desfasura o interventie militara in Ucraina, pe fondul crizei din Crimeea, insa a anuntat ca va depune toate eforturile pentru a mobiliza toate resursele diplomatice internationale in vederea detensionarii conflictului, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )