Libnet.ro
UNICEF

17:00

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP. continuă pe Hotnews

Barack Obama si omologul sau chinez au discutat telefonic despre situatia din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping duminica seara privind situatia din Ucraina, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat publicat luni. Cei doi doresc .

Putin a discutat despre criza din Ucraina cu Merkel si Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela.

Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel, informeaza Mediafax. Oficialii au avut un schimb de opinii privind eforturile posibile ale comunitatii internationale pentru a reglementa situatia din Ucraina, a precizat Kremlinul intr-un comunicat. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra.

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat din nou la telefon despre criza din Ucraina

Dupa o zi tensionata in care Congresul american a avertizat Rusia cu sanctiuni economice, iar UE a decis deja sa adopte o serie de masuri prin care sa constranga oficialii de la Kremlin, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat din nou la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, informeaza AFP.

Criza din Ucraina: Obama si Hollande au in vedere noi masuri impotriva Rusiei

Franta si Statele Unite intentioneaza sa adopte, in lipsa unui progres in vederea iesirii din criza ucraineana, noi masuri impotriva Rusiei, a anuntat sambata presedintia franceza, in urma unei convorbiri telefonice intre presedintii Francois Hollande si Barack Obama, scrie AFP.

Sarah Palin cere lui Barack Obama mai multa fermitate in relatia SUA cu Rusia, in privinta ...

Sarah Palin, fosta candidata la functia de vicepresedinte al SUA, i-a solicitat azi lui Barack Obama mai multa fermitate in relatia cu Rusia, consemneaza Mediafax. Singurul lucru care il poate opri pe un tip rau cu o arma nucleara este un tip bun cu o arma nucleara, a declarat ea la incheierea unei conferinte a miscarii conservatoare americane CPAC), in apropiere de Washington. Fraza este o reproducere a faimosului slogan al grupului de lobby in favoarea armelor de foc din Statele Unite, .

Barack Obama ii trimite doua lazi cu bere lui Stephen Harper dupa un pariu pierdut la JO de la Soci

Casa Alba va livra, luni, doua lazi de bere ambasadei Canadei la Washington, dupa un pariu pierdut de presedintele Barack Obama in fata premierului canadian Stephen Harper privind meciul de hochei de la Jocurile.

Barack Obama se tine de cuvant si trimite premierului canadian 2 lazi de bere

Casa Alba va livra, luni, doua lazi de bere ambasadei Canadei la Washington, dupa un pariu pierdut de presedintele Barack Obama in fata premierului canadian Stephen Harper privind meciul de hochei de la Jocurile.

Barack Obama a salutat pozitiile coordonate ale Europei si SUA pe tema crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a salutat vineri, intr-o conversatie la telefon cu cancelarul german Angela Merkel, pozitiile coordonate ale Uniunii Europene si Statelor Unite cu privire la Rusia, relateaza.

Rasmussen: Criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat sambata ca actuala criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO si a lansat un apel tarilor aliate sa investeasca mai mult in apararea si in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )