Libnet.ro
UNICEF

20:15

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, asigurandu-l de sustinerea totala a SUA

B1 B1,
Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, asigurandu-l de sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita. Presedintele american i-a transmis ca beneficiaza de sustinerea totala a. continuă pe B1

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, promitandu-i sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului, anunta Casa.

Barack Obama ii promite sustinere totala lui Petro Porosenko

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a asigurat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, intr-o convorbire telefonica de felicitare, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului .

Alegeri prezidentiale Ucraina: Iulia Timosenko, printesa gazelor, in lupta cu regele ciocolatei, Petro Porosenko

Pentru prima data dupa destramarea URSS, lupta pentru presedintia Ucrainei se da intre doi pro-europeni: Iulia Timosenko, controversatul fost premier, si Petro Porosenko, oligarh imbogatit din afacerile cu ciocolata. Ambii reprezinta un sistem corupt pe care ucrainenii nu-l mai vor, insa, pana acum, balanta pare ca se inclina in favoarea lui Porosenko.

Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei, potrivit rezultatelor oficiale

Favoritul cursei prezidentiale din Ucraina, Petro Porosenko foto stanga), a fost declarat castigator din primul tur de scrutin, anunta seful Comisiei electorale, Mihailo Ohendovski, citat de AFP. Miliardarul, supranumit regele ciocolatei, datorita.

Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei, potrivit rezultatelor oficiale

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei din primul tur de scrutin, anunta seful Comisiei electorale, Mihailo Ohendovski. Nu este necesara organizarea unui nou tur de scrutin.

UPDATE. Alegeri Ucraina: Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei (Rezultate finale)

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform exit-poll-ului, informeaza Mediafax.

Premierul Iurie Leanca l-a felicitat, la telefon, pe noul presedinte de la Kiev, Petro Porosenko: Moldova ramane un prieten de nadejde al Ucrainei

Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leanca, l-a felicitat pe Petro Porosenko, intr-o discutie telefonica, cu prilejul rezultatelor preliminare in scrutinul prezidential din Ucraina, anunta un comunicat de presa al Executivului de la Chisinau.

Oligarhul Petro Porosenko a castigat alegerile prezidentiale in Ucraina

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, iar fostul premier Iulia Timosenko a obtinut 12,9% din voturi, transmite presa internationala.

Exit poll neoficial: Petro Porosenko, castigator

Un exit poll neoficial care circula pe retelele sociale il prezinta drept castigator al alegerilor prezidentiale din Ucraina pe Petro Porosenko, despre care o deputata a partidului ucrainean Udar, Irina Gherasenko, a sustinut, recent, ca ar cunoaste limba romana.

Petro Porosenko a anuntat ca vrea sa puna capat razboiului si sa duca Ucraina in UE

Miliardarul ucrainean Petro Porosenko, care s-a clasat pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a declarat ca prioritatile sale sunt sa p.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )