Libnet.ro
UNICEF

12:30

Barack Obama va lua lectii de supravietuire de la Bear Grylls

România Liberă România Liberă,
Barack Obama va lua lectii de supravietuire de la Bear Grylls

Presedintele american Barack Obama va fi primul sef de stat care va primi lectii de supravietuire in salbaticie de la aventurierul Bear Grylls, potrivit NBC News. continuă pe România Liberă

Barack Obama isi testeaza abilitatile de supravietuire alaturi de Bear Grylls

Barack Obama 54 de ani) va aparea alaturi de celebrul aventurier Bear Grylls 41 de ani) in show-ul Running Wild, difuzat de reteaua NBC, in care va incerca sa faca fata probelor propuse de prezentator. Obama va fi primul presedinte american care va lua parte la un astfel de show, episodul fiind filmat in Alaska.

Obama va participa la show-ul lui Bear Grylls si se va aventura in salbaticie

Presedintele american Barack Obama isi va testa abilitatile de supravietuitor in salbaticie intr-o aparitie exceptionala in cadrul show-ului Running Wild, in cadrul unei aventuri in Alaska, a anuntat.

Bear Grylls si Rafa Benitez, printre investitorii vizati de o ancheta a Fiscului britanic: Proiectul controversat se refera la constructia unei uzine de energie verde

O afacere controversata, care vizeaza constructia unei uzine de energie verde la Grimsby a intrat in atentia Fiscului britanic. Numele unor persoane foarte cunoscute, precum cel al prezentatorului tv Bear Grylls, al.

Vice-presedintele Joe Biden, posibil candidat pentru cursa prezidentiala, un continuator al politicii lui Barack Obama

Campania pentru prezidentialele SUA din 2016 a inceput inca din 2015. Pana acum, cinci democrati s-au inscris in cursa pentru nominalizarea partidului, in vreme ce vice-presedintele Joe Biden ia in considerare o posibila candidatura. In interiorul Partidului Republican lupta pentru primare este mai crancena, 17 candidati inscrindu-se in cursa. Alegerile preliminare, care se desfasura in SUA in perioada februarie-iunie 2016, sunt extrem de importate, stabilind cine va fi candidatul republican si cel democrat, deci cine va primi intreaga sustinere a celor doua mari partide americane. Hotnews prezinta profilul primilor trei clasati in randul democratilor si republicanilor, promisiunile politice facute cetatenilor americani si controversele care le-ar putea afecta sansele de a ajunge la Casa Alba Maine, Hotnews prezinta ultimul episod, profilul conservatorului Ben Carson, un neurochirurg pensionat, primul candidat afro-american care doreste nominalizarea Partidului Republican.

Barack Obama l-a numit pe James OBrien emisar special in problema ostaticilor

Obama a numit un emisar special pentru problema ostaticilor, in contextul in care tot mai multi americani sunt rapiti de jigadistii din Stat Islamic, iar clipurile difuzate de grupare cu decapitarile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )