Libnet.ro
UNICEF

08:30

Barack Obama nu a luat inca o decizie finala in privinta Siriei

Antena3 Antena3,
Barack Obama nu a luat inca o decizie finala in privinta Siriei

Presedintele american Barack Obama a anuntat, vineri, ca nu a luat inca o decizie finala in cazul Siriei, dar a adus in discutie o actiune limitata a Statelor Unite pentru a pedepsi regimul Assad. continuă pe Antena3

Joe Biden: Obama nu a luat inca o decizie in privinta Siriei

Presedintele american Barack Obama nu a luat inca o decizie in privinta reactiei SUA la utilizarea de arme chimice in Siria, a anuntat vicepresedintele Joe Biden, potrivit Antena 3.

Joe Biden: Presedintele Obama nu a luat inca o decizie in privinta Siriei. Expertii rusi: Siria nu va fi atacata inainte de summitul G20

Presedintele american Barack Obama nu a luat inca o decizie in privinta reactiei SUA la utilizarea de arme chimice in Siria, a anuntat, joi, vicepresedintele Joe Biden, potrivit Agerpres. Presedintele nu a.

CRIZA SIRIA. Barack Obama sustine ca nu a luat inca o decizie finala.

Presedintele american Barack Obama a anuntat vineri ca nu a luat inca o decizie finala in dosarul sirian, dar evoca o actiune limitata a Statelor Unite pentru a pedepsi regimul Assad pentru ca a folosit arme chimice, transmite Mediafax. Asigurand ca recursul la astfel de arme ar ameninta securitatea nationala americana, presedintele a subliniat ca lumea nu poate sa accepte ca femei si copii sa fie gazati, dupa publicarea unui raport al serviciilor de informatii americane, .

CRIZA SIRIA. Obama nu a luat inca o decizie cu privire la Siria.

Presedintele Barack Obama a anuntat, miercuri, ca nu a luat inca o decizie privind reactia americana fata de folosirea de arme chimice in Siria, dar a evocat o lovitura de avertisment menita sa descurajeze Damascul, relateaza AFP, conform Mediafax. Nu am luat inca o decizie asupra unei actiuni in Siria, a declarat Obama intr-o interventie pe postul public de televiziune PBS, prima sa declaratie publica de vineri in legatura cu acest dosar. In weekend, cand au aparut detalii ale atacului .

Joe Biden, despre situatia din Siria: Presedintele Obama nu a luat inca o decizie

Presedintele SUA, Barack Obama, nu a luat inca o decizie asupra reactiei americane la utilizarea de arme chimice in Siria, a anuntat joi vicepresedintele american Joe Biden. Presedintele nu a luat inca o.

Criza din Siria. Barack Obama nu a decis inca daca americanii vor interveni

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

UPDATE Criza din Siria. Barack Obama va decide o eventuala interventie in functie de interesele Statelor Unite. Seful Pentagonului: SUA cauta o coalitie internationala

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

Interviu EXCLUSIV. Omul care l-a ajutat pe Barack Obama sa devina presedinte

Omul care l-a ajutat pe Barack Obama sa devina presedinte, strategul Mitch Stewart, i-a acordat un interviu in exclusivitate lui Mihai Gadea. Prima oara cand l-am auzit pe Obama) vorbind era in 2006,.

Anuntul pe care toata planeta il astepta. Barack Obama a CONFIRMAT. Ce se va intampla in scurt timp

Presedintele Barack Obama a confirmat, cu cateva ore in urma, ca guvernul sirian este cel care a comis atacul cu arme chimice care a facut sute de victime la 21 august. Obama a adaugat ca regimul de la Damasc va.

Statele Unite au eliberat doi prizonieri din inchisoarea Guantanamo Bay ca urmare a presiunii puse de presedintele Barack Obama

Statele Unite au eliberat doi detinuti din inchisoarea Guantanamo Bay ca urmare a presiunii puse de presedintele Barack Obama, aceste promitand in campaniile electorale ca va depune eforturi pentru a inchide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )