Libnet.ro
UNICEF

08:30

Barack Obama promite scoaterea rapida a Cubei de pe lista tarilor care sustin terorismul

Adevărul Adevărul,
Barack Obama promite scoaterea rapida a Cubei de pe lista tarilor care sustin terorismul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis ca va actiona cu rapiditate pentru a scoate Cuba de pe lista tarilor care sustin terorismul, un pas esential spre normalizarea relatiilor intre Wahington si Havana. continuă pe Adevărul

Obama: Cuba va fi scoasa rapid de pe lista tarilor care sustin terorismul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis ca va actiona cu rapiditate pentru a scoate Cuba de pe lista tarilor care sustin terorismul, un pas esential spre normalizarea relatiilor intre Wahington si Havana.

SUA: Cuba, retrasa in curand de pe lista tarilor teroriste

Departamentul de Stat de la Washington urmeaza sa recomande in cateva zile retragerea Cubei de pe lista tarilor acuzate ca sustin terorismul, a anuntat marti postul american de televiziune CNN, citat de.

Caroline Wozniacki a jucat tenis cu presedintele Barack Obama la Casa Alba (VIDEO)

Sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, a jucat tenis cu presedintele SUA, Barack Obama, pe un teren improvizat la Casa Alba, informeaza site-ul oficial al WTA. De asemenea, printre vedetele care au mai.

VIDEO Caroline Wozniacki a jucat tenis cu presedintele Barack Obama

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 5 in clasamentul WTA, a jucat tenis cu presedintele SUA, Barack Obama, pe un teren improvizat chiar la Casa Alba.

Caroline Woznicki a jucat tenis cu Barack Obama la Casa Alba (FOTO)

Fosta lidera mondiala Caroline Wozniacki a schimbat cateva mingi cu presedintele american Barack Obama chiar la Casa Alba pe un teren improvizat.

VIDEO Caroline Wozniacki a jucat tenis cu presedintele Barack Obama

Sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, a jucat tenis cu presedintele SUA, Barack Obama, pe un teren improvizat la Casa Alba, informeaza site-ul oficial al WTA.

Barack Obama, despre dosarul nuclear iranian: Recunoasterea Israelului nu face parte din acord

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat luni ca a cere Iranului sa recunoasca statul Israel in cadrul acordului care se contureaza asupra programului sau nuclear ar fi o eroare fundamentala de .

Barack Obama: Un Israel vulnerabil, un esec al presedintiei mele

Presedintele SUA Barack Obama si-a reafirmat solidaritatea pentru Israel in pofida recentelor divergente legate de acordul privind programul nuclear iranian, care a subliniat ca un stat israelian slabit ar reprezenta un esec al mandatului sau, potrivit Agerpres.

Barack Obama: Un Israel slabit ar fi un esec al presedintiei mele

Un Israel slabit ar reprezenta un esec al presedintiei mele, a dat asigurari presedintele american Barack Obama, care si-a reafirmat solidaritatea cu aliatul sau traditional in pofida recentelor divergente.

Secret Service a invatat-o pe Malia sa conduca! Cine a dezvaluit secretul fiicei lui Barack Obama

Agenti Secret Service, o unitate de politie de elita insarcinata cu protectia presedintelui american, au invatat-o pe Malia, in varsta de 16 ani, sa conduca, dezvaluie Prima Doamna Michelle Obama,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )