Libnet.ro
UNICEF

01:06

Barack Obama recunoaste ca SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Barack Obama recunoaste ca SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat recent ca Statele Unite au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea jihadista Statul Islamic, informeaza CBS News. continuă pe Adevărul

Obama: SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Stat Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a recunoscut duminica faptul ca Statele Unite au subestimat in ce masura haosul din Siria ar putea oferi un teren propice pentru aparitia unor grupari jihadiste periculoase precum Stat Islamic SI), relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Obama recunoaste ca SUA au subestimat ceea ce se intampla in Siria si puterea jihadistilor

Presedintele Barack Obama a recunoscut, duminica, ca Statele Unite ale Americii au subestimat faptul ca haosul din Siria ar putea oferi un teren propice pentru aparitia gruparilor jihadiste periculoase precum.

Barack Obama: Serviciile de informatii americane i-au subestimat pe militantii jihadisti din Siria (CBS)

Serviciile de informatii americane au subestimat activitatea Statului Islamic in Siria, care a devenit punctul zero pentru jihadistii din intrega lume, a declarat presedintele Barack Obama in cadrul unui interviu difuzat duminica de postul de televiziune CBS.

Chelsea Clinton a nascut. Printre primii care au felicitat-o se afla si Barack Obama

Chelsea Clinton a anuntat sambata nasterea primului sau copil, Charlotte, intr-un mesaj care a fost retransmis de parintii sai si presedintele Barack Obama, anunta Mediafax.

Barack Obama sustine ca eforturile pentru contracararea epidemiei de Ebola sunt insuficiente

Barack Obama a explicat, joi, de la tribuna ONU, ca eforturile depuse pentru a lupta impotriva epidemiei de Ebola in vestulAfricii sunt prea limitate si lente, scrie AFP. Nu avansam suficient de rapid,.

Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Barack Obama, la Adunarea Generala a ONU

Premierul Victor Ponta participa la New York la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Seful Guvernului a participat la dineul oferit de Barack Obama in onoarea celor 120 de sefi de delegatii prezenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )