Libnet.ro
UNICEF

23:15

Barack Obama saluta numirea noului premier irakian / Nouri al-Maliki respinge propunerea de numire

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama saluta numirea noului premier irakian / Nouri al-Maliki respinge propunerea de numire

Prim-ministrul in exercitiu al Irakului, Nouri al-Maliki, a anuntat luni ca numirea succesorului sau este o incalcare a Constitutiei, realizata cu sprijinul Statelor Unite ale Americii, informeaza AFP. UPDATE 00:30Presedintele SUA Barack Obama a salutat, luni, numirea noului premier irakian care il va inlocui pe Nouri al-Maliki, declarand ca asteapta o tranzitie pasnica a puterii catre un guvern care reprezinta toate segmentele sociale. continuă pe Hotnews

Barack Obama va avea o intalnire bilaterala cu presedintele ucrainean Petro Porosenko, la summitul NATO

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se va intalni cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, in timpul summitului NATO din septembrie, anunta Presedintia de la Kiev, citata de AFP. Presedintii.

Hillary Clinton il critica dur pe Barack Obama pentru esecul din Siria

Decizia SUA de a nu interveni la inceputul razboiului civil in Siria a fost un esec, a declarat Hillary Clinton foto), fost Secretar de Stat in primul mandat al presedintelui SUA, Barack Obama, informeaza AFP.

Barack Obama, acuzat de absenta unei doctrine in politica internationala de catre Hillary Clinton

Presedintele Barack Obama are parte de reprosuri din partea fostului secretar de stat, Hillary Clinton, care ii spune ca a lasat in Siria un gol umplut de jihadisti.

Hillary Clinton il critica pe Barack Obama ca a lasat in Siria un gol umplut de catre jihadisti si pentru absenta unei doctrine in politica internationala: Sa nu faci lucruri idioate nu este un principiu director

Hillary Clinton i-a reprosat lui Barack Obama, al carui secretar de Stat a fost timp de patru ani, ca a lasat in Siria un gol umplut de catre jihadisti, pentru ca nu a ajutat din punct de vedere militar opozitia fata de Bashar al-Assad.

Barack Obama: Raidurile in Irak VOR CONTINUA daca va fi necesar

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat, sambata, ca raidurile aeriene asupra pozitiilor insurgentilor sunniti din Irak vor continua daca va fi necesar, pentru protejarea diplomatilor si.

Barack Obama nu a stabilit un termen pentru incetarea raidurilor aeriene in Irak

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, care a ordonat raiduri aeriene asupra pozitiilor insurgente din Irak, nu a stabilit un termen pentru incheierea acestei operatiuni militare, anunta Casa.

Barack Obama nu a stabilit un termen pentru incetarea raidurilor aeriene in Irak

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, care a ordonat raiduri aeriene asupra pozitiilor insurgente din Irak, nu a stabilit un termen pentru incheierea acestei operatiuni militare, anunta Casa Alba, citata de.

Barack Obama a amanat un discurs dupa ce un bebelus a provocat o alerta la Casa Alba

Un copil de cateva luni a patruns in curtea Casei Albe, provocand o alerta de securitate si intarziind discursul presedintelui Barack Obama pe tema crizei din Irak, relateaza CNN. Copilul de doar cateva luni a.

Un bebelus a provocat o alerta de securitate la Casa Alba, Barack Obama amanand un discurs

Un copil de cateva luni a patruns in curtea Casei Albe, provocand o alerta de securitate si intarziind discursul presedintelui Barack Obama pe tema crizei din Irak, relateaza CNN.

Presedintele american Barack Obama a autorizat atacuri militare tintite in Irak

Presedintele Barack Obama a autorizat, joi, atacuri militare tintite in Irak, cu scopul de a proteja personalul american din tara, scrie AFP. Liderul american a lansat si un avertisment catre jihadistii din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )