Libnet.ro
UNICEF

22:15

Barack Obama va vizita Hiroshima in luna mai a acestui an

B1 B1,
Barack Obama va vizita Hiroshima in luna mai a acestui an

Barack Obama va vizita Hiroshima dupa summit-ul G7 programat luna viitoare. Obama va vizita Hiroshima, aceasta fiind prima vizita a unui presedinte american in exercitiu in orasul japonez distrus de. continuă pe B1

Barack Obama, vizita istorica in Regatul Unit. Presedintele american le-a cerut britanicilor sa ramana in UE

Presedintele american Barack Obama a ajuns in Marea Britanie, acolo unde a facut un apel puternic ca tara sa ramana in Uniunea Europeana, spunand ca statutul de membru al comunitatii a amplificat locul Regatului Unit in lume si a facut blocul comunitar mai puternic, relateaza Reuters.

Barack Obama urmeaza sa efectueze o vizita istorica la Hiroshima

Barack Obama va deveni in curand primul presedinte in functie al Statelor Unite care a vizitat memorialul de la Hiroshima, un oras unde si-au pierdut viata 146. 000 de civili dupa lansarea primei bombe nucleare americane la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Vizita, programata pentru sfarsitul lunii mai, ar putea sa fie extrem de controversata daca va fi perceputa drept o incercare de prezentare de scuze, transmite Reuters.

Presedintele american Barack Obama si sotia sa, in vizita la Londra: Cuplul prezidential participa la un pranz cu Regina si la un dineu oferit de Printul William

Presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle au ajuns joi seara in Marea Britanie, zi in care au fost organizate numeroase evenimente cu ocazia aniversarii Reginei Elisabeta a II-a,.

Barack Obama, acuzat de ipocrizie de sustinatorii iesirii Marii Britanii din UE

Pledoaria presedintelui american Barack Obama pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana a generat o polemica aprinsa in Regatul Unit, iar unii politicieni care pledeaza pentru Brexit l-au acuzat pe liderul de la Casa Alba de ipocrizie, relateaza Bloomberg.

Barack Obama da asigurari ca Statele Unite si monarhiile din Golf sunt unite pentru distrugerea Statului Islamic

Presedintele american Barack Obama a afirmat joi la Riyadh ca SUA si monarhiile din Golf sunt unite in lupta pentru distrugerea gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza AFP.

Competitiile afectate de excluderea TVR din EBU in luna mai. Cu ce sume a luat TVR drepturile sportive

Excluderea TVR din European Broadcasting Union, din cauza datoriilor istorice, afecteaza numai in luna mai difuzarea a trei competitii sportive. Site-ul specializat Paginademedia. ro prezinta competitiile care risca sa nu mai fie pe post din cauza excluderii din organismul european, dar si preturile cu care Televiziunea publica a achizitionat parte din competitii.

Taramul Fermecat este tema centrala sub care se va redeschide in luna mai 2016 Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei

Incepand cu luna mai, puteti sa va bucurati de parcul pentru copii Taramul Fermecat .

Cunoscutul muzician AG Weinberger, in concert la Focsani in luna mai

Oradeanul, considerat cel mai bun produs al acestui gen de muzica din Romania, va sustine un concert la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia din Focsani.

webPR: Luna mai aduce in Bucuresti doua dintre cele mai asteptate evenimente Twin Arts ale anului

Concertele Anouar Brahem si Ara Malikian se apropie de Sold Out la Sala Radio, peste 60 la suta dintre bilete fiind deja vandute. Pe 12 mai instrumentistul tunisian Anouar Brahem isi va prezenta in Romania cel mai recent album, numit Souvenance. Alaturi de el vor fi pianistul Fran65490;ois Couturier, castigator al premiului Django Reinhardt, clarinetistul Klaus Gesing si basistul Bjorn Meyer, fost membru al iubitului grup Nik Barstsch's Ronin.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )