Libnet.ro
UNICEF

20:15

Barack Obama a vorbit despre carantina cu Michelle, cele doua fiice ale lor si iubitul uneia dintre acestea

Adevărul Adevărul,
Barack Obama a vorbit despre carantina cu Michelle, cele doua fiice ale lor si iubitul uneia dintre acestea

Barack Obama a avut parte de o carantina speciala pe timp de pandemie. Fostul presedinte american nu s-a izolat doar impreuna cu familia, si anume sotia Michelle Obama si cele doua fiice ale lor, Sasha 19) si Malia 22), ci si cu iubitul acesteia din urma. continuă pe Adevărul

Ce filme si seriale prefera Barack Obama in 2020. Unul e romanesc!

Fostul Presedinte Barack Obama a postat, pe Twitter, lista filmelor si a serialelor sale preferate. Iata despre ce productii este vorba! Printre ele se numara si un film romanesc.

A aparut playlistul lui Barack Obama pe Spotify. Ce asculta fostul presedinte al Americii!

La final de an, fostul Presedinte al Americii, Barack Obama, a facut lista pieselor sale favorite in 2020. Playlist-ul a aparut deja pe Spotify! Iata ce asculta! .

Canada si Marea Britanie, acord pentru comertul liber intre cele doua state, dupa momentul Brexit

Canadasi Marea Britanie ar putea incheia un acord pentru asigurarea continuitatii comertului liber dintre cele doua tari dupaBrexit, pana cand Parlamentul canadian va aproba un nou acord bilateral.

Valeriu Gheorghita a explicat ce se intampla daca o persoana se infecteaza in intervalul dintre cele doua doze de vaccin

Medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, a explicat la Digi24 cum functioneaza efectul vaccinului anti-Covid si dupa cate zile de la administrarea primei doze apare imunitatea in organism. Coodonatorul campaniei de vaccinare in Romania a vorbit si despre procentul ratei de imunizare la care tara noastra va ajunge pana la jumatatea lui 2021.

Vaccinurile Pfizer si Moderna, testate si contra noii tulpini de coronavirus. Ce spun cele doua companii

PfizerBioNTech si Moderna testeaza pentru a vedea daca vaccinurile lor contra Covid-19 sunt eficiente si impotriva noii versiuni a virusului ce a aparut in Marea Britanie si alte tari, potrivit unor comunicate ale celor doua companii, citate de CNN.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )