Libnet.ro
UNICEF

17:16

Barack Obama va vota la Chicago pe 25 octombrie, cu 12 zile inaintea alegerilor prezidentiale

Hotnews Hotnews,
Barack Obama va vota la Chicago pe 25 octombrie, cu 12 zile inaintea alegerilor prezidentiale

Presedintele american in exercitiu Barack Obama va vota cu 12 zile inaintea alegerilor prezidentiale in fostul sau fief din Chicago, asa cum permite legea statului Illinois, dupa cum a anuntat acesta luni pe contul sau de Twitter, anunta AFP. Voi vota in avans . ) pe 25 octombrie. Daca statul vostru organizeaza un scrutin anticipat, faceti ca mine, a scris Obama pe contul sau oficial @BarackObama, semnand cu initialele, ceea ce inseamna ca el insusi a scris mesajul. continuă pe Hotnews

Barack Obama va vota la Chicago la 25 octombrie, in cadrul alegerilor prezidentiale.

Presedintele american in exercitiu Barack Obama va vota cu 12 zile inaintea alegerilor prezidentiale in fostul sau fief din Chicago, asa cum permite legea statului Illinois nord), a anuntat acesta luni pe contul sau de Twitter, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Voi vota in avans . ) la 25 octombrie. Daca statul vostru organizeaza un scrutin anticipat, faceti ca mine, scrie Obama pe contul sau oficial @BarackObama, semnand cu initialele sale, ceea ce inseamna ca el insusi a redactat .

Presedintele american Barack Obama va vota, alaturi de sotia sa, pe 25 octombrie

Barack Obama si prima doamna a Americii, Michelle Obama, au anuntat luni ca vor vota inaintea zilei alegerilor, alegand sa faca acest lucru pe 25 octombrie, la Chicago. Gestul celor doi va veni pentru a i.

Foc de arma tras asupra unui sediu de campanie al lui Barack Obama

Un foc de arma a fost tras, vieri seara, spre un sediu de campanie al echipei presedintelui SUA Barack Obama, in statul Colorado, insa nicio persoana nu a fost ranita in incident, informeaza.

Barack Obama, foarte mandru de Joe Biden

Barack Obama s-a declarat foarte mandru de prestatia lui Joe Biden in cadrul dezbaterii de joi seara, in care s-a confruntat cu coechipierul lui Mitt Romney in tandemul republican, Paul Ryan, relateaza AFP.

Vestea care poate rasturna rezultatul alegerilor din SUA. Ce s-a aflat despre Barack Obama

Alegerile din SUA au intrat in linie dreapta, iar cei doi candidati - Barack Obama si Mitt Romney - se bat pentru fiecare vot. Astfel, potrivit unui sondaj de opinie, Obama este foarte popular in randul.

Barack Obama conduce in fata lui Mitt Romney, in randul celor care au votat deja

Presedintele american Barack Obama si republicanul Mitt Romney sunt aproape la egalitate in sondajele de opinie inainte de ce cea de-a doua dezbatere televizata, insa Obama are un avantaj in randul celor care deja au votat, potrivit unui sondaj online realizat de agentia Reuters. Vezi aici o ilustratie cu explicatiile sistemului electoral din SUA.

impuscaturi la sediul de campanie al presedintelui Barack Obama

Sediul de campanie al presedintelui american Barack Obama a fost tinta unui atac armat, anunta DailyMail. Conform autoritatilor americane, unul dintre membrii staff-ului lui Obama a anuntat politia dupa ce.

Un glont a fost tras asupra sediului de campanie din Denver al lui Barack Obama

Un foc de arma a fost tras vineri asupra sediului de campanie din Denver a presedintelui american Barack Obama. Mai multi membri ai echipei de campanie se aflau in sediu la momentul incidentului insa nu s-au inregistrat victime, a anuntat politia, potrivit Reuters.

Presedintele american Barack Obama a adunat mai multe voturi decat Mitt Romney in randul celor care au votat timpuriu

Barack Obama are un avantaj in randul celor care au votat deja in fata contracandidatului sau, republicanul Mitt Romney. Cu doar trei saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, programate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )