Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barajul pentru Euro 2020: saisprezece pe patru locuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barajul pentru Euro 2020: saisprezece pe patru locuri

Echipa nationala de fotbal va afla, maine, adversarul din play-off-ul Ligii Natiunilor. Exista doua posibilitati, in functie de tragerea la sorti: Scotia sau Islanda, iar in cazul in care ar trece de una dintre acestea va evolua in finala barajului. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat in genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat gazduit si la Bucuresti. in schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senzational - a ajuns in semifinalele turneului european de tineret si acum e intr-o forma excelenta in preliminariile Euro 2021. Pentru nationala mare va urma ultima si singura sansa pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj in primavara. intrebarea e, pe cine ar trebui sa trimita Romania in teren?Participa la sondajul HotNews. ro.

Islanda sau Scotia, viitoarea adversara a Romaniei in semifinalele barajului pentru EURO 2020

UEFA pune la bataie in martie 2020 ultimele patru locuri disponibile pentru turneul final al Campionatului European.

Euro 2020, preliminarii: Elvetia si Danemarca, la turneul final Italia a incheiat campania cu maximum de puncte (9-1 vs Armenia) - Rezultatele serii

Grupa D avea ambele locuri pentru Euro-2020 inca disponibile inaintea ultimelor meciuri, care au avut loc luni. Danemarca si Elvetia si-au fructificat sansele avute si au obtinut biletele la turneul final, ridicand la 19 numarul echipelor calificate. Pentru ultimul loc din preliminarii vor lupta, marti, Ungaria, Tara Galilor si Slovacia, in Grupa E.

Stadionul Ghencea va fi gata in proportie de 95 la suta pentru EURO 2020

O spune Cristian Erbasu, reprezentantul constructorului, dupa o vizita pe santier a premierului Romaniei, Ludovic Orban.

SPANIA - ROMANIA 5-0. Nationala noastra incheie in genunchi preliminariile pentru EURO 2020

SPANIA - ROMANIAs-a incheiat 5-0 pentru iberici. Tricolorii au jucat penibil. Am incheiat in genunchi aceste preliminarii pentru EURO 2020, adica pe locul 4 in grupa. Ne mai ramane barajul de pe calea.

Gheorghe Popescu, despre barajul pentru CE: As vrea Feroe si Malta pentru ca pe ele le-am batut

Fostul international Gheorghe Popescu spune ca in barajul pentru play-off-ul Euro 2020 si-ar dori ca Romania sa joace cu Insulele Feroe si Malta, acestea fiind singurele formatii pe care echipa noastra le-a invins in preliminariile pentru Campionatul European, precizand ca este greu sa alegem o echipa despre care sa fim siguri ca nu ne va pune probleme.

Tara Galilor, a 20-a echipa calificata la EURO 2020

Dupa meciurile de marti seara, ultimele din preliminariile EURO 2020, se cunoaste a 20-a si ultima echipa ajunsa la turneul final in urma calificarilor clasice.

Euro 2020, preliminarii: Ultima echipa calificata se decide marti - Programul meciurilor

Se cunosc 19 dintre cele 20 de echipe care merg la Euro 2020, inaintea ultimelor meciuri din grupele preliminarii. Ultima echipa calificata la turneul final de vara viitoare va fi decisa marti, dintre Ungaria, Tara Galilor si Slovacia, toate candidate la locul al doilea din Grupa E.

Romania termina in genunchi preliminariile EURO 2020

Ce a inceput prost s-a terminat si mai prost pentru nationala Romaniei in preliminariile EURO 2020, turneu final la care mai putem ajunge doar printr-o minune la cum am aratat in ultimele meciuri oficiale.

Tara Galilor, calificare pe ultima suta de metri la Euro 2020

Selectionata de fotbal a Tarii Galilor este ultima echipa calificata la EURO 2020 din preliminariile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )