Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat de 40 de ani a fost retinut dupa accidentul grav din Bucuresti, in care o femeie a murit si mai multe masini au ars

Adevărul Adevărul,
Un barbat de 40 de ani a fost retinut dupa accidentul grav din Bucuresti, in care o femeie a murit si mai multe masini au ars

Un barbat a fost retinut, fiind implicat in accidentul petrecut marti seara, 7 noiembrie, in Sectorul 2 din Bucuresti. O persoana a murit, alta a fost ranita si mai multe autoturisme au fost cuprinse de incendiu. continuă pe Adevărul

Suspect de furt, prins in flagrant la Oltenita. Barbatul a fost retinut de politisti

Politistii din Oltenita au prins in flagrant un barbat de 56 ani care ar fi patruns fara drept intr-o locuinta cu intentia de a fura mai multe bunuri. Suspectul a fost retinut de oamenii legii, urmand sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Hellmut Krug, seful arbitrajului video din Germania, a fost demis, dupa acuzatii ca ar sustine Schalke

Hellmut Krug, seful centrului de control pentru arbitrajul video VAR) din Germania, a fost demis, dupa acuzatii ca ar sustine Schalke, echipa sa preferata, a anuntat federatia germana DFB), potrivit news. ro. DFB l-a numit in locul sau pe fostul arbitru Lutz Michael Frohlich, care a prmis transparenta in proceduri, informeaza AFP.

Tanar retinut dupa ce a condus fara permis de mai multe ori

Un tanar de 25 de ani, din comuna Vagiulesti, a fost retinut dupa ce a fost prins de mai multe ori fara permis la volanul autoturismului.

Soferul din Beceni, care a accidentat mortal un biciclist de 45 de ani, dupa care a parasit locul faptei a fost retinut

Politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a soferului de 30 de ani, sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

Faze tari: Tipul asta a incercat sa manance un numar record de sandvisuri in 24 de ore; Primii oameni pe Marte ar putea locui intr-o padure; O femeie a fost arestata dupa ce a calarit sub influenta bauturilor alcoolice

Incaperea secreta din interiorul Marii Piramide din Giza a fost descoperita. Arheologii au detectat un 'mare vid' in interiorul structurii vechi de 4. 500 de ani prin intermediul imagisticii ce utilizeaza raze cosmice. Festivalul la care se intra cu cip, nu cu bilet. Pe micile dispozitive au fost introduse, in prealabil, permise de trei zile la Pause Fest. Cu ele vor putea sa descuie usile de la casele voluntarilor, sa acceseze sala de fitness si sa foloseasca transportul in comun.

11 printi si zeci de fosti ministri din Arabia Saudita au fost arestati dupa o decizie a unei comisii anticoruptie

Unsprezece printi, patru ministri si zeci de fosti ministri au fost arestati, sambata, in Arabia Saudita, in urma deciziei unei comisii anticoruptie, a anuntat canalul de televiziune Al-Arabiya, potrivit News. ro. Arestarile au avut loc la scurt timp dupa infiintarea acestei comisii, condusa de printul mostenitor Mohammad bin Salman, in varsta de 32 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )