Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un barbat de 52 de ani din Valcea retinut pentru molestarea unei fetite de 6 ani

Antena3 Antena3,
Un barbat de 52 de ani din Valcea retinut pentru molestarea unei fetite de 6 ani

Un individ de 52 de ani din Valcea a fost retinut dupa ce ar fi agresat sexual o fetita de 6 ani. Barbatul este var cu tatal victimei si a dus fetita la el acasa, unde ar fi dezbracat-o si pipait-o in. continuă pe Antena3

Barbat de 52 de ani, retinut pentru ca si-a pipait nepoata de 6 ani in zonele intime

Politistii din Milcoiu - Valcea au retinut pentru 24 de ore un barbat de 52 de ani acuzat de agresiune sexuala impotriva unui minor. Suspectul este prezentat marti, 11 iunie, Judecatoriei Ramnicu Valcea cu propunerea de arestare preventiva.

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

Trump va mari din nou tarifele pentru importurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ca va mari din nou tarifele pentru importurile din China, daca presedintele Xi Jinping nu se va intalni cu el la summitul G20 din Japonia, transmite Bloomberg.

Un tanar din Valcea, mort dupa ce a fost strivit intr-o banda transportoare

Tragedie pentru un tanar de 27 de ani, angajat la o firma producatoare de pavaje si tigla din Ramnicu Valcea. Barbatul a murit duminica strivit pe o banda transportoare, potrivit Inspectoratului pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )