Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat de 73 de ani castiga 12 milioane de euro dintr-o singura farmacie. Care este povestea lui

Antena3 Antena3,
Un barbat de 73 de ani castiga 12 milioane de euro dintr-o singura farmacie. Care este povestea lui

Hustiu Iordache in varsta de 73 de ani detine o singura farmacie in Bucuresti, din care a reusit sa castige anult trecut peste 12 milioane de euro. Farmacia Academia, situata la inters. continuă pe Antena3

EXCLUSIV De ce a anulat Posta licitatia de 8,6 milioane euro pentru achizitia de imprimante: Un singur producator ar fi putut indeplini cerintele tehnice si s-ar fi cumparat cu 1051 de echipamente peste necesarul din unitatile postale

Noul director general interimar al Postei, Elena Petrascu, a anulat in aceasta luna o licitatie de 8,6 milioane euro pentru achizitia de imprimante. Motivul? 'Exista riscul ca cerintele din caietul de sarcini sa fie indeplinite de un singur producator si s-ar fi cumparat cu 1051 de echipamente peste necesarul din unitatile postale', au precizat pentru HotNews. ro oficialii companiei. Elena Petrascu sustine ca nu a avut nicio implicare in luarea vreunei decizii cu privire la aceasta procedura de achizitie, desi la acel moment ocupa o functie de decizie, respectiv aceea de director juridic. Vezi in articol cine sunt cele sase persoane care au avut functii de decizie in cadrul acestei licitatii si ce functii ocupa in prezent in Posta, in ciuda restructurarilor demarate de Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova.

EXCLUSIV/UPDATE De ce a anulat Posta licitatia de 8,6 milioane euro pentru achizitia de imprimante: Un singur producator ar fi putut indeplini cerintele tehnice si s-ar fi cumparat cu 1051 de echipamente peste necesarul din unitatile postale

Noul director general interimar al Postei, Elena Petrascu, a anulat in aceasta luna o licitatie de 8,6 milioane euro pentru achizitia de imprimante. Motivul? 'Exista riscul ca cerintele din caietul de sarcini sa fie indeplinite de un singur producator si s-ar fi cumparat cu 1051 de echipamente peste necesarul din unitatile postale', au precizat pentru HotNews. ro oficialii companiei. Elena Petrascu sustine ca nu a avut nicio implicare in luarea vreunei decizii cu privire la aceasta procedura de achizitie, desi la acel moment ocupa o functie de decizie, respectiv aceea de director juridic. Vezi in articol cine sunt cele sase persoane care au avut functii de decizie in cadrul acestei licitatii si ce functii ocupa in prezent in Posta, in ciuda restructurarilor demarate de Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova. UPDATE Andrei Stanescu, fostul director general care a lansat licitatia: Elena Petrascu, din calitatea de director al directiei juridice, este direct raspunzatoare de aceasta verificare a documentatiei si raspunde pentru avizul dat din punct de vedere juridic. Acum, aceeasi doamna Petrascu reclama grave neconcordante intre acest caiet de sarcini si modelul de contract, neconcordante care trebuiau sesizate sub semnatura dumneaei. A semnat ea sau altcineva cu 'pentru' ea. Oricum ar fi, semnatura cu bara nu o exclude de la raspundere.

Alka Group investeste peste 11,5 milioane euro in constructia unei noi fabrici in Ploiesti

Alka Group investeste peste 11,5 milioane euro in construirea unei noi capacitati de productie pentru biscuiti si snacks-uri sarate, localizata in Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

BEI imprumuta Transgaz cu 50 milioane euro pentru gazoductul BRUA

Transgaz va primi 50 milioane euro, dintr-un imprumut al Bancii Europene de Investitii BEI), garantat prin Planul Juncker, pentru a finanta construirea gazoductul BRUA. Prin Planul de investitii, Comisia Europeana va mobiliza in intreaga Europa fonduri de 240,9 miliarde euro, din care aproape un miliard in Romania.

Transgaz a obtinut de la BEI un imprumut de 50 milioane euro pentru finantarea constructiei proiectului BRUA

Compania de transport al gazelor Transgaz informeaza asupra faptului ca vineri, la Luxemburg, a semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI), Contractul de finantare in valoare de 50 milioane euro, pentru finantarea proiectului BRUA. Aceasta operatiune este sustinuta de Fondul European pentru Investitii Strategice EFSI) in cadrul Planului de investitii pentru Europa IPE).

Chimcomplex da 127 milioane euro catre Oltchim

Pretul tranzactiei in contractul de vanzare de active, incheiat intre Oltchim S. si Chimcomplex S. Borzesti, cu privire la Pachetele 1-5 si partial, Pachetul 7, reprezinta echivalentul in lei al sumei de 127 milioane euro, respectiv 582 milioane lei, la care se adauga TVA-ul aplicabil, acoperind activele transferate, in cadrul contractual aplicabil, anunta Bursa de Valori Bucuresti BVB), prin intermediul unui comunicat de presa.

Drept la replica al Postei Romane la articolul 'De ce a anulat Posta licitatia de 8,6 milioane euro pentru achizitia de imprimante: Un singur producator ar fi putut indeplini cerintele tehnice si s-ar fi cumparat cu 1051 de echipamente peste necesarul di

Posta Romana a trimis un drept la replica la articolul 'EXCLUSIV/UPDATE De ce a anulat Posta licitatia de 8,6 milioane euro pentru achizitia de imprimante: Un singur producator ar fi putut indeplini cerintele tehnice si s-ar fi cumparat cu 1051 de echipamente peste necesarul din unitatile postale', publicat joi de HotNews. ro dupa cum urmeaza: .

E-Distributie Dobrogea investeste 12 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Abator Constanta

Distribuitorul de energie E-Distributie Dobrogea a anuntat joi ca a inceput o serie de lucrari de modernizare a statiei de transformare de inalta/medie tensiune Abator din orasul Constanta, proiectul de investitii avand o valoare de aproximativ 12 milioane de lei.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 7,8 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 35,73 milioane de lei 7,77 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat marti 5,9 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 12,3 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 56,8 milioane de lei 12,35 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat joi 35,56 milioane de lei).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )