Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un barbat care a agresat sexual o femeie intr-o statie de metrou din Bucuresti, cautat de politisti

Adevărul Adevărul,
Un barbat care a agresat sexual o femeie intr-o statie de metrou din Bucuresti, cautat de politisti

Politistii din Capitala au facut publice mai multe fotografii ale unui individ suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului si cer sprijinul populatiei pentru identificarea lui. continuă pe Adevărul

FOTO Politia Capitalei cere ajutorul cetatenilor pentru gasirea unui barbat banuit ca a agresat sexual o femeie

Politia Capitalei cere ajutorul cetatenilor pentru identificarea unui barbat banuit de ca ar fi agresat sexual o femeie in varsta de 28 de ani, la statiei de metrou Lujerului.

Alerta in Capitala: Politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a agresat o tanara in statia de metrou Lujerului (FOTO)

Politistii din Capitala cer ajutorul cetatenilor pentru gasirea unui barbat suspectat ca a agresat o tanara la statia de metrou Lujerului. Politia Capitalei solicita sprijin pentru.

Un preot din Bacau este acuzat ca a agresat sexual cinci minore

Un preot din comuna Huruiesti, judetul Bacau, in varsta de 63 de ani, este cercetat ca ar fi agresat sexual cinci fete. in acest caz, autoritatile au deschis un dosar de cercetare penala, iar magistratii.

Preot din Bacau, acuzat ca a agresat sexual cinci minore

Acuzatii extrem de grave sunt indreptate impotriva unui preot in varsta de 63 de ani din comuna Huruiesti, judetul Bacau. Acesta este cercetat ca ar fi agresat sexual cinci fete. Politia a deschis un.

Franta: Un barbat care striga Allah Akbar a fost arestat in TGV

Un barbat neinarmat, care striga, miercuri, Allah Akbar intr-un TGV Paris-Tarbes, in statia de Morcenx, Landes, a fost arestat si spitalizat. Un barbat, in varsta de 20 de ani, care nu era inarmat,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )