Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un barbat care lucra la reabilitarea unui drum a murit dupa ce un utilaj s-a rasturnat peste el

Antena3 Antena3,
Un barbat care lucra la reabilitarea unui drum a murit dupa ce un utilaj s-a rasturnat peste el

Un barbat de 44 de ani care lucra la reabilitarea unui drum in comuna vasluiana Puiesti a murit dupa ce utilajul de compactat piatra pe care il conducea s-a rasturnat peste el, in urma unei manevre gresite,. continuă pe Antena3

Tragedie pe munte: O turista a murit dupa ce a alunecat pe un versant in Muntii Fagaras

O adolescenta de 17 ani din Polonia, venita in Romania in excursie, a murit dupa ce a alunecat pe un versant in Muntii Fagaras, trupul sau fiind recuperat de salvamontisti si jandarmi montani in noaptea de.

Accident TRAGIC in Muntii Fagaras: O turista din Polonia a murit, dupa ce a alunecat pe un versant

O turista din Polonia a murit, dupa ce a alunecat pe un versant in Muntii Fagaras .

Un fotbalist a murit dupa ce a fost faultat la un meci

Un fotbalist in varsta de 26 de ani care activa in liga a doua cameruneza, la echipa Dynamo de Douala, a incetat din viata, dupa ce a fost faultat si s-a prabusit pe teren la un meci, informeaza BBC, citat.

Doi piloti au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit la frontiera dintre Arabia Saudita si Yemen

Un elicopter al Coalitiei condusa de Arabia Saudita care lupta impotriva rebelilor siiti s-a prabusit la frontiera cu Yemenul, cei doi piloti ai aparatului pierzandu-si viata, relateaza Daily Mail.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

Un pilot de motociclism a murit dupa ce a cazut la o competitie in Germania

Un pilot german de motociclism in varsta de 15 ani a decedat dupa ce a suferit un accident la o competitie pentru juniori la Oschersleben, au anuntat organizatorii concursului, informeaza Le Soir. Adolescentul a.

Chinezariile produc din ce in ce mai multe victime: Un tanar din India a murit, dupa ce a folosit un incarcator de telefon contrafacut in China

Incarcatoarele de telefoane contrafacute in China au facut o alta victima. Un tanar din Uttar Pradesh, India, a murit electrocutat in timp ce incerca sa isi puna telefonul la incarcat. Potrivit India.

incercari de formare a unui nou Guvern, dupa demisia lui Tsipras

Liderul partidului conservator Noua Democratie, Evangelos Meimarakis, va incerca sa formeze un nou Guvern, dupa demisia anuntata, joi seara, de premierul Alexis Tsipras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )