Libnet.ro
UNICEF

11:31

Barbat in coma, in urma unui grav accident produs pe DN 1B, in judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Barbat in coma, in urma unui grav accident produs pe DN 1B, in judetul Buzau

Un accident grav de circulatie s-a produs, vineri dimineata, pe drumul national care leaga Buzaul de municipiul Ploiesti, in dreptul localitatii Istrita de Jos. Un autoturism Volkswagen s-a izbit puternic cu un TIR iar o persoana a fost ranita si a ramas incarcerata. continuă pe Adevărul

Barbat in coma, dupa un grav accident produs pe DN 1B, in judetul Buzau. Victima este un politician de 71 de ani

Un accident grav de circulatie s-a produs, vineri dimineata, pe drumul national care leaga Buzaul de municipiul Ploiesti, in dreptul localitatii Istrita de Jos. Un autoturism Volkswagen s-a izbit puternic cu un TIR iar o persoana a fost ranita si a ramas incarcerata. Victima care se afla in coma se numeste Gheorghe Mirica si este prim vicepresedinte al Partidului Reformator.

Reactia dura a unui sofer, martor al unui grav accident petrecut pe autostrada: Mi-am adus aminte in ce tara de prosti traiesc

Un barbat a fost ranit in urma unui grav accident petrecut joi pe autostrada Arad Timisoara dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat si a alunecat pe asfalt aproximativ 200 de metri. Un sofer, martor al accidentului a relatat pe pagina sa de Facebook dedicarea pompierilor si a medicilor, criticandu-i in termeni duri pe politistii ajunsi la fata locului si pe soferii care au blocat accesul salvatorilor.

Grav accident pe DN1, la intrarea in Capitala - VIDEO

Grav accident pe DN1, la intrare in Capitala, pe sensul Ploiesti-Bucuresti. Doua autoturisme s-au ciocnit. Deocamdata nu se stie daca sunt victime. Din primele informatii, doar soferii s-ar fi aflat in.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul batranului amendat pentru ca sapa un cavou in urma unui articol din Adevarul

Avocatul Poporului s-a autosesizat in legatura cu batranul de 79 de ani amendat cu 60. 000 de lei de catre inspectorii de munca, dupa ce a fost prins in timp ce sapa un cavou cu trei oameni carora nu le facuse contracte de munca. Institutia a anuntat, printr-un comunicat oficial, ca s-a sesizat in urma unui articol din Adevarul.

Constanta: O femeie a murit in urma unui incendiu izbucnit in locuinta sa

O femeie de aproximativ 60 de ani a murit luni seara in urma unui incendiu izbucnit intr-o locuinta din judetul Constanta. Focul a pornit cel mai probabil de la o tigara lasata aprinsa.

O studenta, responsabila de moartea surorii sale, in urma unui accident cumplit, ar putea scapa de inchisoare. Motivul e incredibil

Meliha Kaya, o studenta la Criminologie, a produs un accident teribil, in care si-a pierdut sora de 16 ani, dupa ce a condus masina cu o viteza exagerata. Tanara de 22 de ani ar putea sa fie scutita.

GRAV accident rutier in Prahova. Bilantul VICTIMELOR

Trei autoturisme au fost implicate, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier, pe DN 1, in apropierea orasului Baicoi, Prahova, patru persoane, intre care un minor, fiind ranite. Trei autoturisme in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )