Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un barbat cu COVID-19 a asteptat zece ore in curtea Spitalului Judetean Sibiu Manager spital: Doi medici infectionisti consulta peste 100 de pacienti

Hotnews Hotnews,
 Un barbat cu COVID-19 a asteptat zece ore in curtea Spitalului Judetean Sibiu Manager spital: Doi medici infectionisti consulta peste 100 de pacienti

Un barbat de 58 de ani din Sibiu a relatat pentru Turnul Sfatului prin ce a trecut dupa ce a fost confirmat cu COVID-19 si a fost nevoit sa mearga la spital. Eu nu ma mir ca in Romania se moare de asa ceva, spune barbatul, nevoit sa astepte 10 ore in curtea Spitalului Judetean Sibiu. Conducerea unitatii medicale invoca numarul mare de cazuri si lipsa personalului: doi medici infectionisti care consulta peste 100 de pacienti. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Sibiu: Un barbat infectat cu COVID-19 a asteptat zece ore in curtea spitalului: Nu ma mir ca in Romania se moare de asa ceva!

Un barbat in varsta de 58 de ani din Sibiu a fost nevoit sa astepte zece ore in curtea spitalului, dupa ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta urma sa plece la fiul lui in Viena si a.

VIDEO Pacienti suspecti de COVID-19, tinuti pana la 14 ore sa astepte in curtea Spitalului Judetean Neamt Unora li s-au recoltat analize tot in curte, pe scaun Reactia prefectului

Imagini revoltatoare au fost filmate de o televiziune locala la Spitalul Judetean Neamt, unde mai multi pacienti, unii dintre ei in varsta, erau tinuti de ore bune in curtea spitalului, pe scaune. in imagini apare si o femeie careia i se administra o perfuzie, fiind asezata pe scaun, cu stativul langa ea, pe asfalt, dar si un barbat care spunea ca sta de 14 ore si ca li s-a transmis sa astepte pana se vor elibera locuri. Cu totii au spus ca sunt suspecti de COVID-19.

Situatie incredibila in Neamt: Pacienti, tinuti ore in sir in frig, in plina noapte, in curtea Spitalului Judetean. Probe de sange si urina, recoltate sub cerul liber (VIDEO)

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Neamt. Mai multe persoane in varsta au fost tinute in plina noapte, in frig, in curtea unitatii medicale, dupa ce au ajuns la Urgenta cu diverse probleme de.

CORONAVIRUS |Sibiu: 34 de paturi suplimentare pentru pacientii COVID-19 au fost amenajate in containere amplasate in curtea Spitalului Judetean

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Sibiu a amenajat 34 de paturi pentru pacientii testati pozitiv pentru noul coronavirus in containere amplasate provizoriu in curtea unitatii. Cele doua.

Pacienti tratati in curtea Spitalului Judetean din Cluj: Oamenii sunt perfuzati in strada din cauza aglomerarii

Unitatea de Primiri a Urgentelor din Cluj este complesita de numarul mare de pacienti. Deputatul Emanuel Ungureanu a publicat doua fotografii cu pacienti tratati in curtea institutiei medicale.

Subsolurile Spitalului Judetean, Politiei, DSP-ului si Inspectoratului Scolar Focsani- inundate in urma ploii abundente

Subsolurile Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani, al Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea, al Directiei de Sanatate Publica si al Inspectoratului Scolar Judetean au fost inundate in urma ploii abundente care a cazut, joi dimineata, in municipiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

DOCUMENT Angajatii Spitalului Judetean din Cluj, obligati sa se testeze pentru COVID-19 cu bani din buzunar

Angajatii Spitalului Judetean din Cluj sunt obligati sa se testeze pentru COVID-19 contra cost - 150 de lei pentru un test - cu bani din buzunar, daca au lipsit din unitatea sanitara mai mult de 7 zile consecutiv. Masura apare intr-o adresa semnata de managerul spitalului, Petre Susca, pe data de 2 octombrie. Adresa a fost facuta publica de Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Focar de covid la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Baia Mare

Noua cadre medicale, asistenti, infirmieri si brancardieri din cadrul Sectiei de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare sunt infectati cu SARS-CoV-2, a informat, vineri, purtatorul de cuvant al CJSU Maramures, Dan Buca, citat de Agerpres.

Abuzul la care sunt supusi angajatii Spitalului Judetean din Cluj. Managerul institutiei, reclamat la Minister

Cadrele medicale din Sindicatul Sanitas, care are 120. 000 de membri, au intra de astazi in greva japoneza. Se cer printre altele stimulente de risc si echipamente de siguranta de calitate. Pe langa problemele la nivel national, angajatii Spitalului Judetean din Cluj sunt supusi unui abuz greu de crezut.

Val de prezentari la pediatria Spitalului Judetean Buzau, din cauza virozelor

Sezonul virozelor respiratorii a debutat si in judetul Buzau, iar primii afectati au fost copiii. Medicii pediatri de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau se confrunta cu o avalansa de prezentari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )