Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un barbat de culoare, batut de trei politisti in Paris Emmanuel Macron: Nu voi accepta niciodata violenta gratuita (VIDEO)

B1 B1,
Un barbat de culoare, batut de trei politisti in Paris Emmanuel Macron: Nu voi accepta niciodata violenta gratuita (VIDEO)

Imaginile in care trei ofiteri de politie din Paris bat un barbat de culoare, producator de muzica, au scandalizat Franta. Si presedintele Republicii, Emmanuel Macron, a catalogat incidentul drept. continuă pe B1

VIDEO Franta: Barbat de culoare, batut de politisti cu pumnii, picioarele si bastoanele pentru ca nu purta masca si s-a opus arestarii

Un nou scandal de violente politienesti in Franta, in care patru agenti au fost suspendati dupa ce au batut un producator de muzica de culoare, a starnit reactii pana la varful statului, scrie AFP.

Un nou scandal in Franta: Barbat de culoare, batut crunt de politisti pentru ca nu purta masca (VIDEO)

Trei ofiteri de politie francezi au fost suspendati din functie in urma unui material video in care bat un barbat cu pumnii si cu picioarele. Victima era un producator de muzica de culoare, iar incidentul in.

Emmanuel Macron: Masurile de izolare din Franta, ridicate pe 15 decembrie

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a afirmat marti ca Guvernul francez intentioneaza sa ridice masurile de izolare luate pentru a tine sub control pandemia de COVID-19 si sa permita deplasarile.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )