Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat degerat a murit, dupa ce a fost tinut trei zile in spitalul din Motru fara sa fie operat. Medicul are o explicatie socanta: Ieseam din tura!

Antena3 Antena3,
Un barbat degerat a murit, dupa ce a fost tinut trei zile in spitalul din Motru fara sa fie operat. Medicul are o explicatie socanta: Ieseam din tura!

Caz revoltator intr-un spital municipal din Gorj. Un barbat internat cu cangrena si degeraturi a murit dupa ce a fost tinut timp de trei zile, la Spitalul Municipal Motru, fara sa fie operat. Dus la. continuă pe Antena3

Caz socant intr-un spital municipal: barbat cu degeraturi profunde, tinut trei zile fara sa fie operat. A murit in urma unui stop cardio-respirator

Un barbat de 69 de ani, din localitatea Matasari, Gorj, a murit, luni, 10 decembrie, pe masa de operatie a Sectiei de Ortopedie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Acesta suferise degeraturi la ambele picioare. inainte de ajunge la spitalul din Targu Jiu, batranul a stat timp de trei zile in Spitalul Municipal Motru, unde, sustine familia, nu s-a intervenit in niciun fel pentru a se salva viata.

Accident mortal in Capitala, pe soseaua Chitilei. Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

Un barbat in varsta de 54 de ani a decedat, miercuri dimineata, dupa ce a pierdut controlul volanului pe Soseaua Chitilei catre Bulevardul Ion Mihalache, a lovit refugiul statiei STB Crinului si s-a rasturnat.

Ea a murit dupa o partida de amor in trei. Sfarsitul tragic al tinerei de 18 ani face inconjurul lumii

Ivana, o tanara in varsta de 18 ani din Olanda, a murit dupa ce a fost protagonista unei partide de amor in trei. Incidentul a avut loc in Kuala Lumpur, Malaezia, iar Ivana Smit a cazut de la etajul 20 al.

Sfarsit tragic pentru o tanara de 18 ani. A murit dupa o partida de amor in trei. Autoritatile care au gasit-o au ramas socate

Sfarsit cumplit pentru Ivana, o tanara de doar 18 ani din Olanda. Fata a murit dupa ce a fost implicata intr-o partida de amor in trei. Totul s-a intamplat in Kuala Lumpur, Malaezia, acolo unde Ivana.

Crima in familie. Trei zile a stat cu mama moarta in casa, dupa ce a batut-o cu bestialitate si apoi a sugrumat-o

O noua tragedie s-a petrecut zilele trecute intr-o alta comuna din judetul Valcea. Din motive necunoscute inca un barbat si-a omorat mama. A batut-o si apoi a sugrumat-o. Acum asteapta sa primeasca mandat de arestare preventiva.

A MURIT! Lumea artistica e in stare de SOC: Ce facuse cu doar trei zile inainte de tragedie (FOTO)

O tanara artista din Targu Jiu a murit la doar 31 de ani. Melania Ilioaia era pictorita si a pierdut lupta cu o boala crunta. Ea absolvise Liceul de Muzica si Arte Plastice Constantin Brailoiu din.

Un batran din Botosani a fost omorat de porcul din gospodarie. A intrat in coma dupa trei zile

Un batran din Botosani a fost omorat de porcul din gospodarie, care l-a trantit la pamant si l-a calcat cu copitele pe cap. Atacul animalului a avut loc acum patru zile, dar batranul in varsta de 97 de.

SOC: Medicii NU l-au putut SALVA! A MURIT dupa ce a suferit un nou INFARCT! Multi ROMANI ii vor simti LIPSA

Vestea caRomeo Talmaciu a murit, a luat prin surprinderea pe multa lume. El afostfondatorulRotaria, prima fanfara pentru copii din Romania. Din pacate, Talmaciu s-a stins din viatan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )