Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un barbat din Arad a fost impuscat pe strada

Antena3 Antena3,
Un barbat din Arad a fost impuscat pe strada

Un barbat din Arad, cunoscut in lumea interlopa, a fost impuscat in timp ce mergea pe strada. Acesta a fost ranit in picior. Din fericire, barbatul e constient si e in afara oricarui pericol. Totusi,. continuă pe Antena3

Barbat cunoscut n lumea interlopa din Arad, mpuscat n picior pe strada

Un barbat in varsta de 39 de ani, cunoscut in lumea interlopa din Arad, a fost impuscat, luni, in picior, pe o strada din oras de catre persoane necunoscute, politistii deschizand un dosar penal pentru tentativa de omor, detinere si uz de arma letala fara drept, transmite corespondentul Mediafax.

Un interlop aradean a fost impuscat si jefuit pe strada

Un barbat de 39 de ani din Arad, cunoscut in lumea interlopa, conform anchetatorilor, a fost impuscat pe strada, luni dimineata, in timp ce se indrepta spre casa, fiind ranit in picior. Barbatul este constient si urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale. Apropiati ai acestuia au declarat ca agresorii l-au asteptat la intersectia a doua strazi si i-au furat o suma mare de bani, in timp ce politistii ii cauta pe suspecti.

invatatoare din Arad, reclamata ca ii forteaza pe copii sa invete cantece religioase si ca nu-i lasa la toaleta (VIDEO)

Acuzatii halucinante la adresa unei invatatoare din Arad! Femeia este anchetata pe motiv ca le interzice copiilor sa mearga la toaleta si ii forteaza sa invete cantece religioase, informeaza B1 TV.

Un fotomodel celebru a fost impuscat mortal pe strada

Tara Fares, in varsta de 22 de ani, era un fotomodelul cunoscut din Irak. Tanara a murit, vineri, dupa ce a fost impuscata de trei ori, intr-un cartier din Baghdad. Dupa atac, Tara a fost dusa la un spital.

Ancheta la o scoala din Arad: invatatoare reclamata ca ii invata pe copii cantece religioase si nu ii lasa la toaleta

Inspectoratul Scolar Arad incepe luni o ancheta la o unitate de invatamant din oras, dupa ce parintii unor elevi inscrisi in clasa intai au depus memorii prin care solicita schimbarea invatatoarei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )