Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un barbat din Arad, de negasit dupa o cearta cu sotia. Masina lui gasita intr-un lac

Antena3 Antena3,
Un barbat din Arad, de negasit dupa o cearta cu sotia. Masina lui gasita intr-un lac

Trupul unui barbat in varsta de 42 de ani care, in noaptea de marti spre miercuri, a plonjat cu masina intr-un lac din judetul Arad, este cautat de salvatori. Trupul unui barbat care a. continuă pe Antena3

Un barbat din Capitala a fost retinut pentru incalcarea ordinului de protectie

Un barbat din Capitala, in varsta de 40 de ani, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce a fost depistat pe o strada din Sectorul 2, in timp ce adresa injurii unei femei, pe numele.

Barbat din Capitala, retinut pentru incalcarea ordinului de protectie. El a fost ridicat de politisti in timp ce o injura pe femeia care ceruse protectie

Un barbat din Capitala a fost depistat pe o strada din Sectorul 2, in timp ce adresa injurii unei femei si a fost dus la sediul Sectiei 8 pentru audieri. In timpul cercetarilor, politistii au stabilit ca pe numele sau exista un ordin de protectie, cerut chiar de femeia la care striga. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza news. ro.

Politia NE URMARESTE pe Facebook: Pentru ce A FOST AMENDAT un barbat din Galati (VIDEO)

Jignirile din mediul online se platesc. Un barbat din Galati a fost amendat cu 200 de lei pentru ca a jignit un politist pe Facebook. Reprezentantii Politiei Galati sustin ca sanctiunea a fost aplicata.

Un barbat care a plonjat cu masina intr-un lac din Arad este cautat de salvatori

Trupul unui barbat in varsta de 42 de ani care, in noaptea de marti spre miercuri, a plonjat cu masi.

Un barbat din Galati, sanctionat de politisti pentru o postare de pe o retea sociala. Ce i-a deranjat asa de rau pe oamenii legii

Un barbat de 44 ani, din Galati, s-a plans ca a fost victima unui abuz, dupa ce a fost amendat cu 200 lei in legatura cu o postare injurioasa pe o retea de socializare la adresa unui.

Un barbat din Galati a fost amendat pentru o postare pe Facebook. Ce scrisese moldoveanul

Un barbat de 44 de ani, din municipiul Galati, s-a ales cu o amenda in valoare de 200 de lei, dupa ce a jignit un politist pe Facebook. Desi barbatul se considera nedreptatit, reprezentantii Inspector.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )