Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un barbat din Arges are zeci de dosare penale. A atacat politisti, jandarmi si are numeroase talharii la activ

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Arges are zeci de dosare penale. A atacat politisti, jandarmi si are numeroase talharii la activ

La Judecatoria Pitesti va incepe saptamana viitoare un proces in care un argesean de 25 de ani este acuzat ca a smuls un lant de aur de 62 de grame de la gatul unui barbat aflat intr-o sala de jocuri. Laurentiu Ghenescu are deja peste 20 de dosare penale pentru talharie si ultraj. continuă pe Adevărul

Un barbat din Moscova risca 5 ani de inchisoare dupa ce a atacat un politist cu pisica

Un barbat din Moscova risca cinci ani de inchisoare dupa ce a atacat un ofiter de politie cu o pisica, relateaza BBC News. Suspectul, Gennadi Shcherbakov, i-a aruncat efectiv pisica in fata politistului, acesta fiind zgariat serios.

FOTO VIDEO Un barbat din Arges este grav ranit dupa ce a acrosat cu masina un stalp de beton, a daramat un gard si s-a oprit in alt stalp

Un accident rutier a avut loc marti dimineata intr-o comuna din Arges. Soferul unui autoturism a fost preluat de ambulanta in stare grava, cu multiple traumatisme.

Razie la firme care se ocupa cu dezmembrarea masinilor. Sase dosare penale intocmite de politisti

Politistii specializati in prevenirea si combaterea faptelor de natura penala si contraventionala generate de folosirea si manipularea necorespunzatoare a substantelor periculoase sau poluante au desfasurat controale la firme specializate din Alba.

Alt caz socant! Barbat din Ramnicu Valcea, acuzat ca a abuzat doi minori

Un barbat de 47 de ani, din Ramnicu Valcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru agresiune sexuala si corupere sexuala a doi minori, de 7 si 10 ani, care locuiau in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )