Libnet.ro
UNICEF

08:45

Barbat din Arges, arestat pentru viol. Individul e acuzat ca si-a agresat fizic toti cei sapte copii

Adevărul Adevărul,
Barbat din Arges, arestat pentru viol. Individul e acuzat ca si-a agresat fizic toti cei sapte copii

Judecatoria Pitesti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a unuibarbat din comuna argeseana Poiana Lacului care si-a violat fiica si si-a agresat fizic toti copiii. continuă pe Adevărul

Un barbat din Botosani a disparut dupa ce ar fi fost luat de o ambulanta in Franta

Un barbat din Botosani adisparut, dupa ce a fost luat de o ambulanta. Calin Sidor de 44 de ani se afla in Franta, intr-un autocar, cand a inceput sa se simta rau. Acesta a fost preluat de o.

Un barbat din Bacau a disparut fara urma in Berlin. Este cautat de familie si politisti de opt zile

Un barbat din Bacau plecat sa munceasa in Berlin este de negasit. Familia este disperata nestiind nimic de tanar de mai bine de opt zile. Lacatus Sorin Constantin in varsta de 21 de ani lucra de multi.

Un barbat din Neamt a murit ars de viu dupa ce a adormit cu tigara aprinsa

Un barbat din Neamt care locuia singur a fost gasit fara viata in casa care i-a luat foc.

Un pedofil din Iasi a primit doar 7 ani de inchisoare pentru viol, justificand ca a abuzat un copil de sase ani pentru a nu-si insela sotia

Un barbat in varsta de 44 de ani dintr-o comuna ieseana a fost condamnat la doar sapte ani de inchisoare dupa ce a admis ca a violat si a abuzat sexual de mai multe ori un copil de sase ani, coleg de clasa al fiului sau. Pedofilul a sustinut in fata instantei ca a recurs la aceste fapte pentru a nu-si insela sotia care este plecata la munca in strainatate, relateaza Ziarul de Iasi, citand motivarea judecatorilor.

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, arestat pentru spalare de bani

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, Keith Schembri, a fost arestat astazi pentru spalare de bani, au relatat media locale.

O femeie din Capitala, retinuta pentru ca a comandat omorul unui barbat: Trebuie sa ma conving ca e mort

O femeie din Capitala a comandat omorul unui barbat de 41 de ani. Ea a apelat la un killer cu experienta de lupta in Donbass, care urma sa lichideze barbatul. Se pare ca acesta i-ar fi datorat o suma de bani.

Caz revoltator. Un barbat din India i-a taiat burta sotiei insarcinate in sapte luni. Voia sa stie daca va avea baiat

Caz socant in India, acolo unde un barbat,tata a cinci fete, si-a taiat sotia pe burta pentru aafla daca cel de-al saselea copil estebaiat. Femeia a fost internata in spital si se.

Un barbat din Neamt a fost gasit decedat in apartamentul sau, in care izbucnise un incendiu

Un barbatdin orasul Bicaz, a fost gasit decedat de pompieri in apartamentul in care locuia si unde a izbucnit un incendiu, conform Agerpres. Barbatul s-a stins din viata la varsta de 34.

Nicolae Catalin Stanica se lupta din partea PMP pentru un loc in Consiliul Local Braila: Scoala este prezenta sub o forma sau alta, in viata fiecaruia dintre noi

Unul dintre candidatii propusi de PMP pentru Consiliul Local al municipiului Braila este Nicolae Catalin Stanica, profesor de matematica si fost inspector scolar general. in contextul alegerilor locale care se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )