Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un barbat din Bacau a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Martorii spun ca ar fi vorba despre o sinucidere

B1 B1,
Un barbat din Bacau a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Martorii spun ca ar fi vorba despre o sinucidere

Scene dramatice in judetul Bacau! Un barbat in varsta de 56 de ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un tren, potrivit Protv. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje, dar medicii. continuă pe B1

Un barbat din Cluj, prins in flagrant in timp ce facea trafic de droguri (VIDEO)

Un barbat in varsta de 32 de ani, din orasul Turda, a fost arestat preventiv dupa ce politistii au gasit asupra sa 41 de comprimate MDMA si SANAX, 30 de plicuri cu substanta pulverulenta si.

Un barbat din judetul Olt s-a electrocutat, dupa ce a ramas blocat pe un stalp de electricitate

Un barbat s-a electrocutatr, dupa ce s-a urcat pe un stalp de iluminat, incercand sa remedieze o defectiune la sistemul de iluminat public, insa s-a electrocutat. Incidentrul s-a produs.

Un biciclist a fost lovit de tren la Pasajul Cernica

Un tanar in varsta de 25 de ani a murit duminica dupa ce a fost calcat de tren in zona Pasajului Cernica de pe Soseaua de Centura a Capitalei.

Tragedie in Ungaria. Un barbat din Bihor a murit intr-un teribil accident dupa ce s-a izbit de un microbuz

Un barbat din Bihor a murit in urma unui accident petrecut in Ungaria, in timp ce alte doua persoane au fost ranite. Accidentul a avut locin vestul Ungariei, pe soseaua care leaga localitatile Sarvar si Kald din judetul Vas.

O fetita de 11 ani abandonata de parinti a murit de tetanos dupa ce a fost purtata prin patru spitale din Alba si Mures

O fetita din Alba in varsta de , aflata in plasament maternal, a murit de tetanos dupa ce a fost purtata prin patru spitale. Minora s-a intepat cu un cui si a fost tratata la spitalele din Tarbaveni, Blaj, Alba Iulia si Targu Mures. A murit dupa 11 zile de la momentul nefericitului incident.

Accident teribil pe DN13! Doi oameni au murit dupa o coliziune puternica dintre un autoturism si un TIR (VIDEO)

Doi oameni au murit intr-un accident rutier care a avut loc intre Targu Mures si Sighisoara, in zona localitatii Nades, potrivit B1 TV. Mai exact, a existat o coliziune puternica.

ERORILE SISTEMULUI SANITAR FAC VICTIME: O fetita de 11 ani a murit, dupa ce a trecut pe la 4 spitale, pentru ca s-a intepat intr-un cui

O asistenta maternala din judetul Alba a trecut printr-o adevarata tragedie, incercand sa isi salveze copilul de care avea grija. Este vorba despre o fetita, in varsta de 11 ani,.

Tragedie pe DN7. O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce a iesit pe trapa masinii sa-si faca un seflie

Tragedie in judetul Valcea. O fata de 16 ani a murit in timp ce se afla cu prietenii intr-o masina, care circula pe DN7 A, in zona Vidra. Fata a iesit pe trapa masinii sa ia o gur?.

Detinut evadat dintr-un penitenciar din Timis, prins dupa doua saptamani de cautari

Al doilea detinut evadat dintr-un penitenciar din Timis a fost prins luni seara dupa doua saptamani de cautari. Gavril Bogdan, al doilea detinut evadat de la sectia semi-deschisa din Buzias a Penite.

Un detinut care a evadat dintr-o inchisoare din Timis, prins dupa doua saptamani

Un detinut care a evadat de la sectia semi-deschisa din Buzias a Penitenciarului Timisoara a fost prins, luni seara, de catre politisti. Gavril Bogdan evadase, in 27 iulie, impreuna cu un alt detinut, Iulko Zoltan.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )