Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Botosani i-a acuzat pe politisti ca i-au rapit amanta. Motivul intrece orice imaginatie

Antena3 Antena3,
Un barbat din Botosani i-a acuzat pe politisti ca i-au rapit amanta. Motivul intrece orice imaginatie

Un barbat din Botosani i-a acuzat pe politisti ca i-au rapit amanta, dupa ce sotia sa nu a vrut sa ii primeasca iubita in casa. Barbatul in varsta de 50 de ani si-a adus iubita ac. continuă pe Antena3

Barbat din Constanta, condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce a omorat un caine

Curtea de Apel Constanta a condamnat, marti, un barbat din judetul Tulcea la sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce acesta a ucis un caine cu o sabie artizanala in anul 2014, decizia.

Un barbat din Suceava si-a adus AMANTA acasa si i-a spus sotiei ca e o VERISOARA. Ce a urmat e demn de o TELENOVELA

Un barbat din Suceava a vrut sa o aduca in casa in care locuia cu sotia lui pe amanta, sustinand ca aceasta ar fi o verisoara. A urmat un scandal monstru, care a implicat inclusiv interventia.

Telenovela amoroasa la Suceava. Un barbat a sunat la 112 si a reclamat ca politistii i-au rapit amanta, dupa ce sotia nu a vrut sa imparta patul cu el si iubita

Un barbat din comuna suceveana Siminicea a vrut sa o aduca acasa pe amanta sa, sustinand ca ar fi o verisoara. Sotia sa si-a dat seama de tot si nu a fost de acord cu cele propuse de barbat. intre cei trei a izbucnit un scandal monstru, ce a fost aplanat de catre doi agenti. Amanta a plecat de la domiciliul celor doi soti, iar la scurt timp barbatul a sunat la 112 si a acuzat ca politistii ar fi rapit-o.

Barbat din Bucuresti, gasit carbonizat in casa. O femeie a fost retinuta, fiind suspectata de omor calificat

Un barbat de 63 de ani, din Capitala, a fost gasit carbonizat vineri seara, in locuinta sa din sectorul 2. Anchetatorii au descoperit insa ca barbatul avea urme de violenta pe corp. Acestia au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )