Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un barbat din Braila, prins de politisti la volan aproape de coma alcoolica

Antena3 Antena3,
Un barbat din Braila, prins de politisti la volan aproape de coma alcoolica

Un barbat de 39 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce o patrula rutiera l-a oprit in trafic, constatand ca bause o cantitate apreciabila de alcool. Joi. continuă pe Antena3

Barbat din Iasi, abandonat de prieteni, pe munte, in toiul noptii, recuperat de Salvamont Zarnesti (Foto)

Un barbat din Iasi a avut nevoie de ajutorul salvamontistilor din Zarnesti, dupa ce, epuizat fizic, a fost abandonat in padure, de grupul de prieteni. Aventura barbatului a inceput duminica, cand impreun.

Un barbat din Alba Iulia a sunat la 112 indignat ca fosta sotie, fiul si soacra au venit in vizita. Ce au facut politistii cand au ajuns la fata locului - FOTO

Un barbat din Alba Iulia a sunat la 112 deranjat ca fosta sotie, fiul si soacra au venit in vizita. Barbatula fost amendat cu 500 de lei dupa ce a sunat la 112 si a solicitat ajutorul politistilor,.

Un barbat din Vrancea s-a ales cu dosar penal dupa ce a sunat la 112

Politistii vranceni au intocmit dosar penal pentru inducerea in eroare a organelor judiciare dupa ce un barbat din Gugesti a sunat la 112 declarand ca si-a ucis concubina, ceea ce ulterior s-a dovedit a fi.

Cetatean moldovean condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru 36 de pachete de tigari nedeclarate la vama. Cum a fost prins de politisti

Un barbat din Republica Moldova a fost gasit vinovat de contrabanda si condamnat la inchisoare cu executare dupa ce a fost prins ca a intrat in Romania cu 36 de pachete de tigari fara timbru fiscal.

Un barbat din Capitala a fost retinut de politisti, fiind banuit ca a sechestrat si violat o femeie de 50 de ani VIDEO

Politistii din Capitala au retinut duminica un barbat de 37 de ani acuzat ca ar fi sechestrat si violat o femeie de 50 de ani.

Un barbat din Botosani a fost retinut dupa ce, timp de doua zile, a sechestrat, agresat si violat o batrana de 72 de ani. Cum a fost prins

Un barbat de 47 de ani a fost retinut de politistii din Botosani dupa ce, timp de doua zile, a sechestrat o femeie, pe care ulterior a agresat-o fizic si violat-o, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

Un barbat din Capitala, arestat dupa ce sechestrat si a violat o femeie

Un barbat in varsta de 37 de ani a fost retinut de politistii din Capitala sub acuzatia ca a violat o femeie de 50 de ani. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, politisti din cadrul Sectiei 19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )