Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un barbat din Capitala, gasit impuscat in cap

Antena3 Antena3,
Un barbat din Capitala, gasit impuscat in cap

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei. Barbatul a fost gasit fara suflare chiar de catre fiul sau. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii. continuă pe Antena3

Un barbat de 66 de ani din Capitala, gasit impuscat in cap

Un barbat de 66 de ani din Capitala a fost gasit impuscat in cap, in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei. Barbatul a fost gasit fara suflare chiar de catre fiul sau. Anchetatorii nu exclud varianta.

Un barbat a fost gasit impuscat in cap in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei

Un barbat a fost gasit, marti dimineata, impuscat in cap, in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit primelor informatii, barbatul a fost gasit chiar de fiul sau.

Un barbat a fost gasit impuscat in cap, in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei.

Un barbat in varsta de 66 de ani a fost gasit impuscat in cap, marti dimineata, in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei. Macabra descoperire a fost fpcuta chiar de catre fiul sau care a anuntat politia si a chemat o ambulanta. Potrivit cercetarilor de la fata locului, barbatul s-ar fi sinucis, acesta fiind gasit cu un pistol in mana. Un echipaj SMURD a ajuns foarte repede la locuinta barbatului insa medicii au putut constat adoar decesul. La fata locului se afla si o echipa de la .

Un barbat s-a izbit cu masina de Arcul de Triumf din Capitala

Un barbat a ajuns la spital dupa ce s-a izbit cu masina de piciorul de sustinere al Arcului de Triumf din Capitala. Soferul, un bucurestean de 37 de ani, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil, din cauza.

Incendiu intr-un bloc din Capitala

Cinci adulti si un copil au fost intoxicati cu fum in urma unui incendiu izbucnit in aceasta dimineata, intr-un bloc de garsoniere din Sectorul 6, fiind transportati la spital pentru investigatii, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Daniel Vasile, potrivit surselor de presa.

Incendiu in cartierul Drumul Taberei din Capitala: Cinci persoane s-au intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la un imobil din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, relateaza B1 TV. in urma incendiului, cinci persoane au fost intoxicate cu fum. Potrivit vecinilor, se pare ca.

Incendiu in cartierul Drumul Taberei din Capitala: Cinci persoane s-au intoxicat cu fum (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la un imobil din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, relateaza B1 TV. in urma incendiului, cinci persoane au fost intoxicate cu fum. Potrivit vecinilor, se pare ca.

Un barbat din Dolj si-a castigat banii cheltuiti in spital pe medicamente

Pavel Glogogeanu, in varsta de 71 de ani, din comuna soljeana Secu, si-a recuperat banii pe care i-a cheltuit pe medicamente, in timpul internarii in spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )