Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un barbat din Constanta suspectat ca a dat foc unei biserici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un barbat din Constanta suspectat ca a dat foc unei biserici

Un barbat in varsta de 41 de ani, suspectat ca a dat foc unui perete exterior al Bisericii Sfantul Mina, din municipiul Constanta, in urma cu zece zile, a fost identificat de catre politisti, el fiind prezentat Judecatoriei Constanta, care a decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, el fiind dus in arestul IPJ Constanta. continuă pe Ziarul Bursa

Un barbat care a injunghiat mortal o vanzatoare din Constanta a fost condamnat definitiv la 26 ani de inchisoare

Un barbat care a ucis o vanzatoare de la un chiosc din Constanta cu mai multe lovituri de cutit, in luna mai a anului trecut, a fost condamnat definitiv la 26 de ani de inchisoare.

Un barbat din Craiova a ajuns la spital cu rani grave, dupa ce a fost atacat de doi caini

Politistii au pornit o ancheta, dupa ce un barbat a ajuns cu rani grave la spital, din cauza ca a fost muscat de doi caini, dintre care unul fara stapan si un Rottweiler. Barbatul, in varsta de 62 de ani, a fost atacat pe o strada din cartierul craiovean Veterani, in timp ce se indrepta spre o statie de autobuz.

VIDEO Un barbat din Braila pescuieste o pereche de pantaloni de la vecinul de jos. Scenele, filmate din blocul din fata

Imagini desprinse parca din celebrul film Operatiunea Monstrul au fost surprinse intr-un cartier din Braila. Un pescar bine pregatit, trecut de prima tinerete, reuseste sa prinda o captura mai putin obisnuita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )