Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un barbat din Dubai a fost prins ca ascundea 5,7 milioane de pastile de amfetamina in intestine de oaie

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Dubai a fost prins ca ascundea 5,7 milioane de pastile de amfetamina in intestine de oaie

Un barbat a fost arestat in Dubai dupa ce a fost prins ca a incercat sa faca contrabanda cu 5,7 milioane de pastile de amfetamina ascunse in intestine de oaie, relateaza AP, citand un ziar local. continuă pe Adevărul

Un barbat din Dubai a fost prins ca ascundea 5.7 milioane de pastile de amfetamina in intestine de oaie

Un barbat a fost arestat in Dubai dupa ce a fost prins ca a incercat sa faca contrabanda cu 5. 7 milioane de pastile de amfetamina ascunse in intestine de oaie, relateaza AP, citand un ziar local.

SOCANT! Un barbat din Botosani a fost intepat de o albina intr-un testicul. Ce a urmat ulterior

Un barbat din judetul Botosani a fost intepat de o albina intr-un testicul. Barbatul a intrat in panica si s-a prezentat imediat la spital, de teama sa nu intre in soc anafilactic.

Soferul furgonetei care a ucis 13 persoane in Barcelona a fost prins. Barbatul purta centura cu explozibili

Soferul furgonetei care a ucis saptamana trecuta 13 persoane a fost prins, conform surselor. Soferul era ultimul membru al celulei teroriste care planuia mai multe atacuri teroriste. Marocanul de 22.

Tanar de 17 ani ucis pe trotuar de un sofer fara permis. Vinovatul a incercat sa fuga, dar a fost prins la scurt timp

Tragedia s-a produs luni dimineata in localitatea galateana Matca. Soferul vinovat a fost retinut pentru 24 de ore si va fi dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Un lider PSD din Constanta, fost sef interimar al CJ Constanta si presedinte al unui club de table, e in carti pentru sefia companiei strategice Oil Terminal

Ministerul Energiei ia in calcul numirea lui Cristinel Dragomir in Consiliul de Administratie si apoi in functia de director general al companiei Oil terminal, potrivit unor surse politice. Cristinel Dragomir, secretar general al PSD Constanta, a demisionat in 24 iunie din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )