Libnet.ro
UNICEF

08:16

Barbat din Iasi, arestat pentru 30 de zile: Printre altele, este acuzat ca si-ar fi violat de mai multe ori sotia, dar si ca si-ar fi agresat sexual si batut cei sapte copii minori

B1 B1,
Barbat din Iasi, arestat pentru 30 de zile: Printre altele, este acuzat ca si-ar fi violat de mai multe ori sotia, dar si ca si-ar fi agresat sexual si batut cei sapte copii minori

Un barbat din municipiul Iasi a fost arestat pentru 30 zile, fiind acuzat ca si-a violat sotia in repetate randuri, amenintand-o cu un cutit. in plus, el este suspectat ca si-a supus cei sapte copii minori. continuă pe B1

Batranul de 83 de ani din Iasi a poftit la o partida de amor cu o adolescenta de 17 ani. A fost insa refuzat! Este o adevarata nebunie cum s-a sfarsit totul

Batranul de 83 de ani din Iasi a poftit la o partida de amor cu o adolescenta de 17 ani. A invitat-oacasa la el si i-a facut propunerea indecenta. Cum tanara a refuzat, barbatul s-a dus la un dulap,.

Un barbat isi viola nevasta de fata cu cei sapte copii. Procurorii spun ca avea comportament sexual aberant

Un individ din judetul Iasi a fost arestat pentru 30 de zile in cursul zilei de vineri, 6 septembrie, fiind acuzat de mai multe fapte de viol, corupere sexuala, agresiune sexuala si rele tratamente aplicate minorului.

Si-a violat sotia de nenumarate ori chiar in fata copiilor. Barbatul din Iasi a fost acum arestat preventiv

Un barbat din municipiul Iasi a fost arestat preventiv pentru viol, agresiune sexuala si rele tratamente aplicate minorilor, dupa ce in repetate randuri si-a violat sotia si si-a abuzat cei sapte copii.

S-a lansat cea mai lunga croaziera din toate timpurile: 245 de zile in jurul lumii, pentru 124.000 de dolari biletul

Compania Viking Cruises a lansat cea mai lunga croaziera din toate timpurile: 245 de zile in jurul lumii, cu vizite in aproape 60 de tari si acostari in 113 porturi din intreaga lume. Chiar daca multi turisti viseaza la o calatorie in jurul lumii,.

Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

O femeie din Republica Moldova, victima a unui grav accident rutier produs joi in judetul Vaslui, in urma caruia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon din Iasi, a fost refuzata la internare de reprezentantii acestui spital. Femeia a fost trimisa cu ambulanta la Vaslui, dupa care rechemata la spitalul din Iasi.

Un barbat din Romania a incercat sa-si mareasca ilegal pensia. Ce se intampla acum cu pensionarul

Un barbat din Romania a constat ca avea o pensie mult prea mica decat a considerat ca merita, asa ca a facut ceva in privinta aceasta. Pensionarul a incerat sa-si mareasca indemnizatia in mod ilegal. Cum a facut asta si care au fost demersurile pentru pedepsirea ilegalitatii comise? Un barbat a incercat sa-si mareasca pensia .

Tanarul din Iasi a vrut sa se sinucida. inainte de a trece la fapte, barbatul a facut un gest care i-a salvat viata

Tanarul din Iasi a vrut sa se sinucida. inainte de a trece la fapte, barbatul a facut un gest care i-a salvat viata. Mai precis, i-a trimis un mesaj de adio unui prieten, care l-a dat mai departe si astfel.

Un barbat din Botosani este suspectat ca s-ar fi imbolnavit de leptospiroza

Un barbat din Botosani este suspectat ca s-ar fi imbolnavit de leptospiroza, dupa ce s-a prezentat l.

Brexit Nepotul lui Winston Churchill, dat afara din Partidul Conservator pentru ca a votat impotriva premierului

Nepotul lui Winston Churchill, liderul britanic care a condus Marea Britanie in victoria din al Doilea Razboi Mondial, este dat afara din Partidul Conservator pentru ca a votat, alaturi de opozitie, impotriva premierului Boris Johnson, in plina criza Brexit.

Iesean arestat dupa ce si-a agresat sexual copiii, i-a batut, infometat si obligat sa fumeze si sa bea alcool Copiii au intre 1 si 11 ani

Un barbat din Iasi a fost arestat, fiind acuzat ca si-a agresat sexual copiii, sub amenintarea cutitului, i-a batut, infometat si i-a obligat sa fumeze si sa bea alcool. Cel mai mic dintre copii are 1 an, iar cel mai mare, 11 ani. De asemenea, el este acuzat ca, sub amenintarea cutitului, si-a violat sotia, in prezenta copilului de 1 an.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )