Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un barbat din Iasi a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare, dupa ce si-a santajat sexual vecina de bloc

B1 B1,
Un barbat din Iasi a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare, dupa ce si-a santajat sexual vecina de bloc

Un barbat de 46 de ani din municipiul Iasi a fost incarcerat, la finele saptamanii trecute, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj. Individul a primit 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare dupa ce, in. continuă pe B1

O femeie de 82 de ani ii ducea sarmale cu droguri nepotului din puscarie. Batrana a fost condamnata la doi ani de inchisoare

O romanca de 82 de ani din Toplet, judetul Caras-Severin, a primit doi ani deinchisoarepentru ca a incercat sa ii duca nepotului aflat inpenitenciardroguri ascunse in sarmale.

Fostul sef al Camerei de Comert a fost condamnat definitiv la 8 ani la inchisoare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrii a Romaniei, a fost condamnat, marti, la 8 ani de inchisoare de inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva si se pune in executare. Pedeapsa este micsorata fata de cea din prima instanta, cand a primit 9 ani si 10 luni. Fiica sa, creatoarea de moda Ingrid Vlasov, implicata in dosar, a scapat ca urmare a incetarii procesului penal, potrivit g4media.

Fostul sef al Camerei de Comert Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare intr-un dosar in care este acuzat de folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii unor foloase, delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Autoritatile confirma: Atacatorul din Viena a fost condamnat la aproape 2 ani de inchisoare pentru implicare intr-o organizatie terorista. in decembrie a fost eliberat conditionat

Atacatorul de la Viena este un tanar in varsta de 20 de ani care avea la activ o condamnare pentru implicare intr-o organizatie terorista, a confirmat ministrul austriac de interne Karl Nehammer pentru agentia APA.

Spaniol urmarit international dupa ce a evadat dintr-o puscarie iberica in 2016, prins de politistii bistriteni. Pentru ce a fost condamnat

Un cetatean spaniol, care era urmarit international, dupa ce a fost condamnat la peste 9 ani de inchisoare pentru comiterea a 2 talharii savarsite cu amenintari, a fost depistat, sambata, pe teritoriul Romaniei, de politistii din Bistrita Nasaud.

Cele mai bune cartiere din Iasi. Unde trebuie sa locuiesti, de fapt

Exista o multime de lucruri de facut in Iasi, de la activitati distractive la explorarea unora dintre siturile sale culturale. Dar daca vrei cumva sa te muti aici, este important sa stii care sunt cartierele in care merita sa locuiesti. Cele mai bune cartiere din Iasi Una din zonele bine cotate din Iasi este zona .

Un tanar din Iasi are tratament de un miliard de lei pe luna! Fara el, ar muri

Ca sa ramana in viata, un iesean plateste un miliard de lei pe luna. Acesta are nevoie de niste injectii rare, pe care le poate primi doar pe comanda. Un tanar din Iasi are tratament de un miliard de lei pe luna! Fara tratament, baiatul ar intra in coma, iar la scurt timp si-ar putea .

Scene de groaza in liftul unui bloc din Capitala. Copil de 8 ani, agresat sexual de catre un barbat. Ce au descoperit politistii

Politia Capitalei a anuntat retinerea unui barbat suspect ca a agresat fizic un copil in varsta de 8 ani, cu o saptamana in urma. Potrivit primelor informatii, nenorocirea s-ar fi produs chiar in liftul unui bloc aflat in sectorul 6 din Bucuresti. Copilul a fost supus mai multor chinuri Potrivit datelor oferite de politie, cercetarile .

Cum au fost pedepsiti doi plasatori de bani falsi, dupa opt ani de procese. Reteaua care impanzit Ardealul cu mii de euro si lei contrafacuti

Doi barbati din judetul Mures, care faceau parte dintr-o ampla retea de plasatori de bani falsi, au fost condamnati definitiv la pedepse cu inchisoare cu suspendare, dupa 8 ani de ancheta si procese.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )