Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest

Un barbat de 50 de ani din comuna Belcesti, judetul Iasi, a murit dupa ce si-a bagat in gura o petarda aprinsa. Medicii care au ajuns la fata locului nu au mai putut sa ii salveze viata, iar politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. continuă pe Hotnews

Ramas singur de sarbatori, un barbat din Iasi si-a sunat fratele si i-a spus Adio. A urmat o cursa contracronometru pentru salvarea sa

Un barbat din Iasi, ramas singur de sarbatori, a decis sa isi incheie socotelile cu viata. inainte de asta a pus mana pe telefon si si-a luat adio de la fratele sau.

Barbatul din Iasi, care si-a bagat o petarda aprinsa in gura, a murit. Incredibil care e motivul pentru care a decis sa-si ia viata

Un barbat in varsta de 40 ani, din localitatea ieseana Belcesti, s-a stins din viata miercuri seara, dupa ce si-a bagat in gura o petarda aprinsa.

Un barbat de 40 de ani din Iasi a murit dupa ce i-a explodat o petarda in gura

Apropiatii unui barbat de 40 de ani din comuna ieseana Belcesti au sunat la 112 in seara zilei de miercuri, 25 decembrie, dupa ce acesta s-a ranit grav din cauza unei petarde.

Tragedie de Craciun:Un barbat a murit dupa ce o petarda i-a explodat in gura

Un barbat in varsta de 40 ani, din localitatea ieseana Belcesti, a decedat miercuri seara, dupa ce si-a bagat in gura o petarda aprinsa.

intr-o comuna din Iasi au fost inchise patru din cele cinci baruri, dupa ce nu s-au mai dat ajutoare sociale. Primarul spune ca oamenii s-au apucat de munca: Au banii lor acum si nu-i mai dau pe bautura

Intr-o comuna din Iasi au fost inchise patru din cele cinci baruri, iar in locul lor sunt magazine mixte, dupa ce primarul nu a mai dat ajutoare sociale. Neavand ce face, oamenii au inceput sa munceasca, transmite Mediafax. Au banul lor si nu mai dau banii pe bautura, ca toti banii erau la crasma, spune edilul.

VIRAL Barbat din Suceava, filmat in timp ce escaladeaza masina pentru a ocoli baltile formate dupa ploaie

Un barbat din Suceava a fost filmat escaladand propria masina, incercand, astfel sa evite baltile formate pe carosabil, dupa ploaie. Imaginile au fost postate pe Facebook si au devenit virale, potrivit Mediafax. Carcotasi mai sunteti!!! Daca nu mergeti voi la Venetia . vine Venetia la voi, scrie un internaut, iar altul: Adidasii sunt albi, vrei sa ii faca negri?.

Motivul pentru care barbatul din Iasi si-a bagat in gura o petarda aprinsa. Sotia si fiii sai se aflau la doar cativa metri de el

Familia barbatului din Iasi care a murit dupa ce o petarda i-a explodat in gura spune ca incidentul a avut loc in timp ce victima se afla acasa. Potrivit unor surse din Politie, barbatul s-ar fi sinucis dupa ce sotia sa i-a interzis sa mai consume alcool.

Incident cumplit inainte de Craciun. Copil ranit grav dupa ce o petarda i-a explodat in fata

Un baiat in varsta de 10 ani, din comuna damboviteana Cornatelu, a ajuns la spital dupa ce o petarda i-a explodat in fata. Micutul risca sa isi piarda vederea la un ochi.

Accident teribil in prima zi de Craciun: Un tanar politist a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

Un barbat in varsta de 25 de ani a decedat, miercuri dimineata, dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a rasturnat pe DJ 504, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Teleorman.

VIDEOINTERVIU Zborul lui Alex. Omul care duce cadouri de Craciun copiilor din sate sarace, dupa ce si-a pierdut fiul la Colectiv: Multi dintre acesti copii nu au o ciocolata, nu au cu ce sa se imbrace si trebuie sa ii ajutam cat mai mult

Eugen Iancu si-a pierdut fiul in varsta de doar 22 de ani la Colectiv, iar un an mai tarziu a inceput sa stranga bani din donatii pentru ca nu sunt un om bogat) pentru a face cadouri copiilor din sate sarace. De atunci, face asta de doua ori pe an - de Craciun si de Pasti. Anul acesta a reusit sa umple sacul Mosului cu 1. 000 de cadouri pentru copii din Teleorman, Gorj sau Orsova. in 2020 isi propune sa umple sacul Mosului cu 2. 020 de cadouri. Pentru copii care poate ca nu au primit niciodata un cadou de Craciun. in amintirea fiului sau, care iubea foarte mult copiii, asociatia lui Eugen Iancu se numeste Zborul lui Alex. Chiar daca asociatia inseamna, deocamdata, un singur om.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )