Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un barbat din Iasi a venit la mare pe jos. Barbatul a ajuns dupa zece zile la Constanta si a slabit 9 kilograme

Antena3 Antena3,
Un barbat din Iasi a venit la mare pe jos. Barbatul a ajuns dupa zece zile la Constanta si a slabit 9 kilograme

Barbatul din Iasi care a plecat in urma cu zece zile la mare, pe jos, fara sa manance ceva, a ajuns cu bine in Constanta. Barbatul a mers in ultima zi aproximativ 55 de kilometri. Omul a scris si o carte despre postul terapeutic, singura carte din tara care descrie cele 40 de zile de post. continuă pe Antena3

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

Romanul care detinea titlul de cel mai batran barbat din lume a murit: La ce varsta s-a stins din viata bucuresteanul Dumitru Comanescu

Bucuresteanul considerat a fi cel mai batran barbat din lume a murit. Dumitru Comanescu a decedat la varsta de 111 ani si 231 de zile. Acesta primise, recent, distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Marcel Ciolacu dupa sedinta PNL din Iasi: Nu e nicio problema, doar s-a incalcat legea

Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie, duminica, despre sedinta PNL Iasi in care participantii nu au purtat masti de protectie. Liderul PSD spune ca marea problema este credibilitatea Guvernului.

Bacalaureat 2020. Un profesor supraveghetor din Iasi, confirmat cu Covid-19

Stare de alerta la Iasi. Un focar de Covid-19 ar putea aparea in municipiu, dupa ce o profesoara care a facut parte din comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat 2020 de la Liceul Pedagogic Vasile.

A murit Dumitru Comanescu. Devenise recent ce mai varstnic barbat din lume

A murit Dumitru Comanescu. Bucuresteanul, care a devenit luna trecuta cel mai longeviv barbat in viata al planetei, avea 111 ani si 231 de zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )