Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din judetul Olt si sotia lui se numara printre victimele accidentului din Austria, in care au murit cinci romani

România Liberă România Liberă,
Un barbat din judetul Olt si sotia lui se numara printre victimele accidentului din Austria, in care au murit cinci romani

Un tanar de 34 de ani, originar din comuna Movileni, judetul Olt, si sotia lui, in varsta de 30 de ani, se numara printre cei cinci romani morti in accidentul produs pe o autostrada din Austria. continuă pe România Liberă

Cat costa o noapte in cabana lui Ceausescu din judetul Olt. E un pret modic

Cabana de vanatoare de la Resca a lui Nicolae Ceausescu isi asteapta turistii. Cuplul prezidential venea aici toamna, cand era deschis sezonul de vanatoare la cerbi. Cabana unde.

Accident grav in judetul Olt! Sase persoane, printre care doi minori si o femeie insarcinata, au fost ranite

Accident grav in judetul Olt! Sase persoane, printre care o gravida in luna a opta, au ajuns la spital in urma accidentului. in accident au fost implicate doua autoturisme, in care.

Un barbat si-a ucis sotia cu un topor. Care este motivul pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Giurgiu si-a ucis sotia cu un topor. Acestia au inceput sa se certe si, la un moment dat, barbatul de 69 de ani a luat un topor si a lovit-o de mai multe ori, potrivit.

Incident sangeros in Giurgiu. Un barbat si-a ucis sotia cu toporul

Un barbat din localitatea giurgiuveana Prundusi-a ucis sotia cu un topor, potrivitgiurgiuveanul. ro. Totul ar fi pornit de la niste neintelegeri in familie, iar pe fondul.

Rujeola face o noua victima! Un baietel de cinci luni cu anemie din judetul Neamt a murit. Numarul deceselor a ajuns la 34

Numarul deceselor prin rujeola a ajuns la 34, ultimul caz fiind un baietel de cinci luni cu anemie din judetul Neamt. in ultima saptamana au fost inregistrate alte 122 de cazuri noi de.

Jaf la un magazin din judetul Timis. Hotii au furat din seif o suma mare de bani

Seiful unui magazin din localitatea Giarmata, judetul Timis, a fost spart, in noaptea de joi spre vineri, hotii reusind sa fuga cu sute de mii de lei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

Epidemia de rujeola mai face o victima, a 34-a - Un baietel de doar 5 luni din judetul Neamt

Institutul National de Sanatate Publica anunta ca numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 08. 2017 este 9104, din care 34 de decese. Ultimul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )