Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Antena3 Antena3,
Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Un mexican in varsta de 52 de ani sustine ca are cel mai mare penis din lume. Si ar putea sa aiba dreptate. Conform spuselor sale, organul are 48 de centimetri si ii ajunge chiar pana la. continuă pe Antena3

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar din 2002. Cand va avea loc

Alianta Nord Atlantica NATO) va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, relateaza Agerpres.

NATO va organiza in toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002. Circa 36 000 de soldati vor participa

Unul dintre sefii militari NATO a anuntat ca alianta va organiza in toamna cel mai mare exercitiu militar din 2002, la care vor participa aproximativ 36 000 de soldati, fara vreo legatura cu tensiuniile ce.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar dupa 2002

NATO va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, fara nicio legatura specifica cu tensiunea actuala cu Rusia, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, transmite AFP.

Stephen Hawking uimeste din nou: A dezlegat cel mai mare mister al gaurilor negre

Fizicianul britanic Stephen Hawking a produs din nou senzatie in lumea stiintifica, afirmand ca a rezolvat asa-numitul 'paradox al pierderii de informatii' in gaurile negre si sustinand ca acestea nu ar produce disparitia totala a informatiilor despre o particula pe care 'o inghit', scriu 'Huffington Post' si 'ABC'.

Cat de nemultumiti sunt brailenii de felul in care arata cel mai mare parc din oras, dupa ce abia a fost modernizat

La un an dupa ce a trecut printr-un proces de reabilitare in valoare de aproape 10 milioane de lei 100 miliarde de lei vechi n. n. ), Parcul Monument, cel mai mare parc din municipiul Braila, ii nemultumeste pe cei care ii parcurg aleile, din mai multe puncte de vedere.

NATO va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002

Un comandant NATO a anuntat, joi, ca organizatia va desfasura la toamna cel mai mare exercitiu din 2002 incoace cu participarea a aproximativ 36. 000 de militari, fara nicio legatura cu tensiunea actuala cu Rusia, relateaza Ouest France.

Mesajul celui care conduce cel mai mare lant de cafenele din lume catre angajati in plin haos bursier: Oferiti clientilor. pe langa cafea. si o vorba buna

Daca singura persoana care v-a oferit alinare in timpul haosului bursier de luni a fost un mai mult decat prietenos angajat al Starbucks, ar trebui sa-i multumiti lui Howard Schultz, scrie Washington Post.

Cel mai mare exod dupa al Doilea Razboi Mondial

La granita ungara, refugiatii au trecut azi cu sutele. Obositi, nemancati, carandu-si copiii pe umeri, cu putine bagaje de mana, dar cu speranta ca vor ajunge in lumea civilizata. in Europa de Vest. Valul.

A murit cel mai mare fan al lui Justin Bieber. Cheltuise 100.000 de dolari ca sa semene cu el

A murit Toby Sheldon, barbatul care a ajuns cunoscut dupa ce a cheltuit 100. 000 de dolari pe operatii estetice si proceduri cosmetice pentru a semana cu cantaretul Justin Bieber. Corpul sau neinsufletit a fost.

Cel mai util test al bateriei: de la iPhone 6 la Galaxy S6, cele mai eficiente telefoane

Dupa cum bine stii, cel mai mare inamic al smartphone-ului este autonomia scazuta a bateriei. Din fericire exista un test care iti arata care tine cel mai mult si cel mai putin. Surprinzator, dar Sony are un invingator la acest capitol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )