Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un barbat din Suceava a fost condamnat la 225 de ani de inchisoare. A primit pedepse in 17 dosare penale

Antena3 Antena3,
Un barbat din Suceava a fost condamnat la 225 de ani de inchisoare. A primit pedepse in 17 dosare penale

Un barbat din Suceava a fost condamnat la 225 de ani de inchisoare, sentinta fiind una definitiva dupa renuntarea acestuia la calea de atac. intemnitat la Penitenciarul Iasi, detinutul va ispasi pedeapsa. continuă pe Antena3

Condamnare record in Romania! A primit 225 de ani de inchisoare

Un barbat din Suceava a fost condamnat la 225 de ani de inchisoare, sentinta fiind una definitiva dupa renuntarea acestuia la calea de atac. intemnitat la Penitenciarul Iasi, detinutul va ispasi pedeapsa.

SOC pe scena politica! Va fi ELIBERAT dupa nici 3 luni de inchisoare, desi a fost condamnat la 12 ANI de detentie

Decizie surprinzatoare a Justitiei din Brazilia. O curte de apel a dispus eliberarea imediata a fostului presedinte Luiz Inacio Lula de Silva, aflat in inchisoarea din aprilie, desi a fost condamnat la 12 ani si.

Judecatorii romani l-au condamnat pe un sucevean la 225 de ani de inchisoare

Un barbat din Suceava a fost condamnat la 225 de ani de inchisoare. Pentru ca a refuzat orice cale de atac, hotararea instantei va ramane definitiva. Totusi, el va ispasi la Penitenciarul Iasi 30 de ani de.

A fost condamnat la inchisoare pentru ca nu a avut chef sa mearga la munca

Un jandarm in rezerva a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare fiind gasit vinovat pentru insubordonare, infractiune specifica militarilor. Barbatul de 47 de ani a parasit Jandarmeria dupa ce a.

CONDAMNAT DEFINITIV pentru TRAFIC de INFLUENTA, Constantin Nita tuna si fulgera din spatele gratiilor: Am fost condamnat FARA PROBE. Acuzatii GRAVE si la adresa colegilor din PSD

Condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, fostul ministru Constantin Nita denunta decizia instantei, spunand ca a fost condamnat intr-un dosar in care procurorii.

Un jandarm a fost condamnat pentru ca n-a avut chef sa mearga la munca. Cum s-a aparat acesta in fata judecatorului

Un jandarm in rezerva a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare fiind gasit vinovat pentru insubordonare, infractiune specifica militarilor. Barbatul de 47 de ani a parasit Jandarmeria dupa ce a fost trimis in judecata.

PRIMUL barbat din viata Valentinei Pelinel, detalii NESTIUTE despre trecutul ei. iti vei SCHIMBA PAREREA despre ea!

Primul barbat din viata Valentinei Pelinel a fost Dorin Dragan, pe care blonda l-a cunoscut cand avea 16 ani si jumatate. Cei doi s-au cunoscut pe aeroport, iar Dorin i-a fost impresar in America. Am fost.

A dat NOROCUL peste el! Ce a gasit un barbat din Australia in curtea casei

Un barbat din Brisbane, Australia, a gasit o mina de aur in gradina din spatele casei in care locuieste. Anthony Doolin a facut descoperirea cand a decis sa parcurga cele 16 hectare pe care se intinde.

Pakistan: Fostul premier Nawaz Sharif, condamnat la 10 ani de nchisoare

Fostul premier pakistanez Nawaz Sharif a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de un tribunal anti-coruptie, au anuntat vineri procurorul si avocatul apararii, citati de AFP.

Arata de parca si-a platit toate taxele la ANAF. Barbat din Iasi, filmat in chiloti pe strada (FOTO)

Un barbat a fost surprins in chiloti pe o strada din Iasi, in timp ce mergea fara tinta si consuma dintr-o sticla cu bere. Imaginile cu el au devenit virale, iar internautii s-au intrecut in comentarii, no.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3149 seconds )