Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un barbat din Suceava si-a luat bataie de la sotie cu un incarcator de telefon. Agresoarea s-a ales cu dosar penal

B1 B1,
Un barbat din Suceava si-a luat bataie de la sotie cu un incarcator de telefon. Agresoarea s-a ales cu dosar penal

Un barbat din municipiul Suceava a fost batut de sotie cu cablul de la incarcator. Femeia se afla sub influenta alcoolului. Un sucevean, batutcu un incarcator de. continuă pe B1

Cum a fost sanctionat un barbat din Suceava care a incalcat legea de 16 ori legea la volan

Politia Rutiera Suceava a aplicat o sanctiune record unui tanar sofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier. Agentii de politie i-au aplicat o amenda cumulata.

Un barbat din Gorj s-a trezit peste noapte ca este absolvent al clasei a X-a, fara sa treaca pe la scoala. A sesizat imediat DNA-ul: Este o situatie cu totul neobisnuita si ilegala!

Un barbat din judetul Gorj s-a trezit peste noapte ca este absolvent al clasei a X-a la un liceu Tehnologic din Turburea, fara sa puna piciorul in scoala, potrivit Gorjonline. ro. Gheorghe Cernotoiu, in.

De sambata, 17 octombrie, se instaureaza starea de urgenta. Ce tara din Europa a luat masura drastica

Una dintre cele mai mari puteri ale lumii a recurs din nou la ultima solutie, starea de urgenta, din cauza cresterii dramatice a numarului de infectii si decese cauzate de noul coronavirus. Guvernul tarii a anuntat miercuri, prin decret, ca noile reguli vor intra in vigoare de sambata, 17 octombrie. Europa, in stare critica din .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )