Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un barbat din Suceava a vrut sa isi salveze capra din fantana, dar a cazut si el. Omul s-a legat de un picior cu o sfoara pe care nu a mai asigurat-o (FOTO)

B1 B1,
Un barbat din Suceava a vrut sa isi salveze capra din fantana, dar a cazut si el. Omul s-a legat de un picior cu o sfoara pe care nu a mai asigurat-o (FOTO)

Un barbat din judetul Suceava a trecut prin momente grele. Omul nu a dorit decat sa isi salveze capra din fantana, insa o greseala l-a aruncat si pe el in putul dezafectat. El s-a legat de un picior cu o . continuă pe B1

Barbat din Suceava, arestat dupa ce si-a abuzat sexual fiica minora de peste 70 de ori!

Un barbat din Suceava a fost retinut, dupa ce s-a descoperit ca si-a abuzat sexual fiica de 13 ani de nu mai putin de 70 de ori. Mai mult decat atat, individul ar fi violat si o prietena de fetei sale, chiar la petrecerea zilei de nastere acesteia.

Un barbat din Falticeni a vrut sa isi salveze capra dintr-o fantana, dar a uitat sa lege funia

Un barbat in varsta de 41 de ani, din Falticeni, a incercat sa isi salveze capra care cazuse intr-o fantana, motiv pentru care s-a legat cu o funie de picioare si a coborat in fantana, insa a uitat sa lege celalalt capat al funiei.

Un barbat din Suceava a baut doua sticle de whisky in timp ce s-a plimbat printr-un supermarket. Ce pedeapsa a primit

Un barbat a baut, duminica, doua sticle de whisky intr-un supermarket si a distrus carcasa unui card de memorie, fara a plati vreun produs. Ghinionul sau a fost ca a fost prins de agent de paza care l-a dat pe mana politiei. Politistii au stabilit ca barbatul este din Suceava si are 47 de ani.

Situatie tragicomica: ce a patit un barbat care a vrut sa coboare intr-un put secat ca sa salveze o capra

Un barbat din comuna Draguseni, judetul Suceava, a cazut in in gol, de la o inaltime 12 metri, intr-o fantana dezafectata. El voia sa-si salveze capra picata in put cu o zi inainte. Sateanul si-a legat capatul unei funii de picior, dupa care s-a aruncat efectiv in fantana, fara sa asigure celalalt capat al funiei.

Barbat de 44 de ani, din Suceava, gasit mort in mare

Un barbat de 44 de ani, din judetul Suceava, a fost gasit duminica dimineata mort in Marea Neagra, in zona orasului Sulina. Potrivit IPJ Tulcea, politistii au fost sesizati duminica dimineata cu privire la faptul ca o persoana pluteste pe apele Marii Negre, in zona orasului Sulina.

Modul incredibil in care doi parinti s-au razbunat pe un barbat din cauza unei glume facute de fiica lor. Acestia risca inchisoare pe viata

Parintii unor fetite din Rusia au ucis un barbat in varsta de 48 de ani. Totul s-a petrecut din cauza unei glume pe care a facut-o fata cea mare in varsta de 10 ani. aceasta le-ar fi spus parintilor ca.

Incredibilul caz al unui barbat din Bacau, cu dublu transplant si nevazator cu certificat nerevizuibil: Plimbat in plina pandemie la analize si comisii pentru a demonstra din nou ca nu vede

Ciprian Onofrei a suferit un dublu transplant in anul 2014 - transplant renal si transplant de pancreas - si are, din anul 2013, un certificat de handicap de nevazator permanent, nerevizuibil. Din cauza acestui handicap, nu se poate deplasa nicaieri fara baston si fara insotitor. Cu toate acestea, DGASPC Bacau il plimba la noi analize si comisii pentru a demonstra, din nou, ca este nevazator.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )