Libnet.ro
UNICEF

19:31

Barbat din Targoviste sechestrat de un cuplu din bloc. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Antena3 Antena3,
Barbat din Targoviste sechestrat de un cuplu din bloc. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Clipe de cosmar traite de un barbat din Targoviste. Acesta a fost sechestrat de un cuplu din blocul in care locuia si fortat sa spuna ca a intretinut relatii amoroase cu femeia. continuă pe Antena3

Barbat sechestrat de un cuplu din bloc, talharit si amenintat sa marturiseasca c-ar fi facut sex cu femeia: Faci plata, ori te omoram!

Doi concubini din Targoviste au pus la cale o poveste halucinanta ca sa talhareasca un vecin. Omul a fost sechestrat, batut, fortat sa marturiseasca ca i-a facut avansuri si a intretinut raporturi sexuale cu femeia care era minora.

Barbat din Iasi cu handicap mental, amendat cu 5.000 de lei. Omul are o pensie lunara de doar 375 de lei: L-ati ingenuncheat, nenorocitilor!

Un barbat din Iasi cu pensie de handicap mental de doar 375 de lei a fost amendat de politisti cu 5. 000 de lei pentru ca a iesit din casa fara declaratie pe proprie raspundere.

Un barbat din Capitala a primit o amenda de 11.500 de lei. Gestul facut de bucurestean a scos din sarite politistii si martorii

Imagini socante in plina pandemie de coronavirus. Un barbat din Bucuresti a primit o amenda uriasa, dupa ce a adoptat un comportament vulgar care a pus in pericol sanatatea oamenilor. Pentru gestul sau, cetateanul va trebui sa scoata din buzunar 11. 500 de lei. Oameni nevinovati au fost agresati de un trecator Pe langa restrictiile de .

Un barbat din Deva de 49 de ani, tata a sase copii, a murit dupa 12 zile de coronavirus. Colegii sai, apel disperat pe Facebook

Un barbat de 49 de ani a murit de coronavirus dupa 12 zile de spitalizare. Omul din Deva avea sase copii, iar situatia micutilor este din ce in ce mai disperata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3277 seconds )