Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barbat din Timis, record de dosare penale in cateva ore

Antena3 Antena3,
Barbat din Timis, record de dosare penale in cateva ore

Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit la semnalul rutieristilor. continuă pe Antena3

Record pentru un sofer din Timis: 3 dosare penale in 3 ore

Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit.

Timisoara: Un tanar a reusit sa se aleaga cu trei dosare penale in trei ore pentru ca a condus fara permis

Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit la semnalul rutieristilor, transmite Agerpres.

Un barbat din Chitila si-a injunghiat mortal sotia, dupa ce a incalcat ordinul de restrictie

Un barbat din localitatea ilfoveana Chitila a incalcat ordinul de protectie emis de instanta de judecata si a mers la domiciliul sotiei, pe care a injunghiat-o mortal, dupa care a incercat sa isi ia viata, scrie Agerpres.

ESTE OFICIAL! Afla cine este desemnat cel mai FRUMOS barbat din lume! Doamnelor si domnisoarelor, veti ramane UIMITE (GALERIE FOTO)

Doamnelor si domnisoarelor, este oficial! Robert Pattinson a fost declarat cel mai frumos barbat din lume, in urma masuratorilor care se raporteaza la Sectiunea de AurGolden Ratio.

Un bebelus nascut de doar cateva ore a fost infectat cu coronavirus. Cum a fost posibil (VIDEO)

Un bebelus nascut de doar 30 de ore, chiar la Wuhan zona-zero a virisului) a fost infectat cu coronavirus, relateaza BBC. Anterior nasterii, mama bebelusului primise un rezultat pozitiv la un test de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )