Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un barbat din Timisoara, injughiat in propria casa de catre o femeie cu care se afla la a doua intalnire

B1 B1,
Un barbat din Timisoara, injughiat in propria casa de catre o femeie cu care se afla la a doua intalnire

Un barbat a fost injughiat in propria casa de catre o tanara cu care se afla la a doua intalnire. Barbatul in varsta de 37 de ani a chemat-o pe femeia cu care se cunostea de putin timp la el acasa, unde. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Timisoara: bataie mare pentru Primarie

Timisoara, orasul de pe Bega, este pregatit pentru alegerile locale de anul acesta. Daca in alti ani numarul candidatilor nu a fost unul consistent, anul acesta bate recordul. Alegeri locale 2020: Record de candidati Anul acesta, conform listelor electorale, sunt nu mai putin de 15 candidati la fotoliul de primar in orasul de pe Bega.

Lumea s-a inghesuit la Catedrala din Timisoara, la procesiunea cu moastele Sfantului Iosif cel Nou de la Partos. Nu s-a mai tinut cont de distantarea sociala sau de purtarea mastii de protectie (VIDEO)

Lumea s-a inghesuit, luni seara, la Catedrala din Timisoara, la procesiunea moastelorSfantului Iosif cel Nou de la Partos, fara sa mai tina cont de purtarea mastii de protectie sau de distantarea.

Cum functioneaza un antrenament online. Beneficii multiple, din propria casa

Fit si sanatosi, asta ne dorim cu totii. Georgiana Mihaila, si-a dat intalnire cu o antrenoare. Dar nu oricum, ci online. Asa cum se desfasoara si cele mai multe antrenamente in aceasta perioada. Haideti sa vedem care pot fi beneficiile, dar si dezavantajele daca ne mutam sala in propria locuinta.

O tanara sechestrata in locuinta unui barbat din Calarasi, salvata dupa ce fosta soacra a alertat politia

Sase persoane acuzate ca au tinut cu forta o femeie de 28 de ani in locuinta unui barbat, in comuna Dragalina, judetul Calarasi, sunt cercetate pentru lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce fosta soacra a tinerei a anuntat Politia.

Barbat din Lugoj, retinut pentru contrabanda cu tigari

Un barbat de 23 de ani din Lugoj a fost retinut de politistii timiseni pentru 24 de ore, iar un altu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )