Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un barbat din Vaslui, gasit spanzurat! Trupul neinsufletit a fost descoperit de fiul lui de 10 ani

Antena3 Antena3,
 Un barbat din Vaslui, gasit spanzurat! Trupul neinsufletit a fost descoperit de fiul lui de 10 ani

Un barbat un varsta de 40 de ani din Vaslui si-a pus capat zilelor. Barbatul a fost gasit atarnand de streang chiar de propriul lui copil in varsta de 10 ani. Speriat, micutul si-a strigat mama, iar femeia a sunat la. continuă pe Antena3

Barbatul din Vaslui declarat mort a reusit sa demonstreze ca e viu

Barbatul din Vaslui declarat mort de judecatori a obtinut o sentinta prin care instantaa admis faptul ca este de fapt in viata. Constantin Reliu, in varsta de 63 de ani, a plecat la munca in.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Iasi. A cazut de la 20 de metri inaltime

Sfarsit tragic pentru un barbat din Iasi, dupa ce a cazut de la 20 de metri pe esplanada. Cei care au vazut incidentul, spun ca acesta si-a pus capat zilelor. Oamenii legii inca fac.

Descoperire macabra in Italia! Scheletul unui roman, gasit spanzurat. Toti au ramas socati cand au vazut ce avea in mana

Un schelet de om spanzurat de un stalp de energie electrica, avand in buzunar o Biblie in limba romana, a fost gasit intamplator, in Milano. Descoperirea macabra a fost facuta de ungrupde.

Misterul scheletului gasit spanzurat la Milano, cu o Biblie in limba romana in buzunarul hainei

Scheletul care ar apartine cel mai probabil unui roman, a fost gasit de autoritati duminica la periferia orasului Milano, in zona Ripamonti. Era spanzurat de un stalp de alimentare cu energie electrica.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Alba. Si-a pierdut viata dupa ce mai multe butelii pe care le descarca dintr-un camion au cazut peste el

Un barbat de 45 de ani a pierit miercuri seara, dupa ce mai multe butelii pe care le descarca din camion au cazut peste el. Un barbat in varsta de 45 de ani, care era angajat la o firma, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )