Libnet.ro
UNICEF

12:00

Barbat din Vaslui ucis si agatat intr-un gard. Omul avea mainile legate cand a fost gasit

Antena3 Antena3,
Barbat din Vaslui ucis si agatat intr-un gard. Omul avea mainile legate cand a fost gasit

Crima socanta in comuna Cretestii de Sus din Vaslui. continuă pe Antena3

Crima infioratoare in Timis. Un barbat si-a ucis sotia cu toporul, iar apoi s-a sinucis. Cinci copii orfani isi plang acum parintii

Momente ingrozitoare pentru o familie din Jimbolia, judetul Timis, care a fost lovita de o mare nenorocire. O mama a fost ucisa cu sange rece de catre sotul sau, iar la scurt timp, barbatul a decis sa-si ia viata. in urma lor au ramas cinci copii singuri. Cum s-a petrecut tragedia O femeie a fost .

Un barbat din Timis si-a ucis sotia cu toporul dupa care s-a sinucis. Copilul era in casa!

Crima oribila in localitatea Jimbolia din Timis. Un barbat si-a ucis sotia cu sange rece, dupa care s-a spanzurat in curtea casei.

Un barbat din Constanta a fost arestat, dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani

Un barbat din Constanta a fost retinut dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani in nenumarate randuri. Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, barbatul ar fi fost descoperit in.

Un barbat din Dej a fost batut de agentii de paza ai unei sali de jocuri. M-au batut pana la inconstienta in mai multe reprize (VIDEO)

Un videoclip revoltator a devenit viral pe internet. Un barbat din Dej a fost agresat de mai multi agenti de paza in fata unei sali de jocuri. Iubita barbatului a cerut ajutorul agentilor de.

Un copil de 6 ani din Vaslui s-a jucat cu focul si a dat foc casei

Un copil de 6 ani din comuna Botesti, judetul Vaslui, s-a jucat cu focul si a dat foc casei. Incediul a fost stins de pompieri dupa doua ore si jumatate.

Candidat PNL la o primarie din Vaslui: Ma lupt la Falciu cu un intreg sistem mafiot

Titinel Ursu, candidatul PNL la Primaria Falciu, din judetul Vaslui, sustine ca a facut mari eforturi pentru ca primaria comunei in care locuieste safie performanta, in asa fel incat oamenii sa-si.

Caz socant! Barbat din Constanta si-a violat fiica de 15 ani in mod repetat

Un barbat de 40 de ani din comuna Pecineaga, Constanta, este banuit ca si-a violat fiica de 15 ani in mod repetat. Initial a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Caz revoltator in Constanta! Tanar arestat, dupa ce a tras cu pistolul intr-un barbat din cauza distantarii sociale

Un tanar de 19 ani din Constanta este acuzat de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a tras cu pistolul intr-un barbat, cu care s-a certat din cauza distantarii fizice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )